IHG introduceert Holiday Inn in Pushkar

Het nieuw te bouwen Holiday Inn Resort Pushkar zal 120 sleutels toevoegen aan IHG’s groeiende portfolio in secundaire steden in het land. IHG Hotels & Resorts®  heeft een managementovereenkomst getekend met Satyadeo Hotels Pvt Ltd voor de ontwikkeling van Holiday Inn Resort Pushkar, Rajasthan. Het resort, dat naar verwachting in januari 2029 wordt geopend in de prominente toeristische en spirituele bestemming Pushkar, zal gastvrijheid van wereldklasse bieden aan gasten die de stad bezoeken.

Holiday Inn, een pioniersmerk met een rijk erfgoed, is door de jaren heen blijven evolueren, waardoor de gast centraal staat in alle innovatie en zijn status als een van ‘s werelds meest geliefde, vertrouwde en erkende hotelmerken heeft verdiend. In India geniet de merkfamilie Holiday Inn een welverdiende reputatie bij zowel gasten als hoteleigenaren, een bewijs van de overtuigende waardepropositie en het efficiënte ontwikkelingsmodel.

Holiday Inn Resort Pushkar ligt op slechts 2 uur rijden van Jaipur en is goed in staat om tegemoet te komen aan de vraag van vakantiegangers en religieuze reizigers. Eenmaal geopend, zal het hotel uitzonderlijke culinaire ervaringen bieden in drie eetgelegenheden die inspelen op uiteenlopende voorkeuren van gasten. Voor gasten die willen ontspannen, zal het hotel beschikken over een fitnesscentrum, een zwembad, een verjongende spa en een winkel. Het hotel zal ook worden uitgerust met zes vergaderzalen en een balzaal voor MICE- en sociale evenementen.

In een reactie op de ondertekening zei Sudeep Jain, Managing Director, South West Asia, IHG Hotels & Resorts: ” Pushkar, bekend om zijn spirituele betekenis en zijn groeiende reputatie als bestemming voor vrije tijd, spiritueel toerisme en bruiloften, biedt een uitstekende gelegenheid om het vertrouwde merk Holiday Inn bij een breder publiek te introduceren. Het nieuwe resort zal inspelen op de veranderende behoeften van zowel binnenlandse als internationale reizigers en biedt een mix van comfort, gemak en een gastvrijheidservaring van wereldklasse.”

Pankaj Kashyap, algemeen directeur, Satyadeo Hotels Pvt Ltd. “Na het succes van voco Jim Corbett zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking de gastvrijheidsnormen in de Pushkar opnieuw zal definiëren. Onze diepgewortelde lokale kennis, gecombineerd met de gerenommeerde expertise en het uitzonderlijke loyaliteitsprogramma van IHG, zal een ongeëvenaarde gastervaring bieden.”

IHG® heeft momenteel 46 hotels in India die actief zijn onder zes merken, waaronder Six Senses, InterContinental Hotels and Resorts®, Crowne Plaza®, voco, Holiday Inn Resort® en Holiday Inn Express®, en een sterke pijplijn van 55 hotels die in de komende 3-5 jaar zullen worden geopend.