Marriott Indonesië

Marriott International en PT. Pakuwon Jati tbk. ondertekenen overeenkomst om nog vijf eigendommen in Indonesië te openen

 

Marriott International, Inc. en PT. Pakuwon Jati Tbk. Kondigen een overeenkomst aan voor de ontwikkeling van vijf extra eigendommen, bestaande uit meer dan 1.300 kamers in heel Indonesië.

De multi-deal overeenkomst zal de voetafdruk van Marriott’s aanwezigheid in Indonesië verder vergroten. Zich uitstrekkend van Jakarta tot Surabaya en Batam, zijn de eigendommen in de ondertekende pijplijn onder meer: Jakarta Marriott Hotel Kota Kasablanka (gepland om te openen in december 2029) – Aloft Surabaya, Pakuwon Indah (gepland om te openen in december 2029) – Courtyard by Marriott Batam (gepland om te openen in december 2029) – De Jakarta EDITION (gepland om te openen in december 2030) – The Westin Batam (gepland om te openen in december 2030)

“Met 77 operationele eigendommen zijn we optimistisch en gericht op het versterken van onze aanwezigheid in Indonesië, in lijn met de sterke vraag naar vakantie- en zakenreizen”, aldus Rajeev Menon, President, Azië-Pacific exclusief China, Marriott International. Onze toewijding om overal te zijn waar onze gasten willen dat we zijn, wordt verder versterkt door onze strategische plannen om onze voetafdruk uit te breiden op belangrijke bestemmingen, ook buiten gateway-steden. We zijn ervan overtuigd dat de diepte en breedte van ons merkenportfolio en de kracht van ons wereldwijde platform om resultaten te behalen, het potentieel van deze projecten zullen maximaliseren. We zijn verheugd om onze strategische samenwerking met PT. Pakuwon Jati Tbk. voort te zetten om deze projecten tot leven te brengen.”

Marriott International beheert momenteel 1.925 kamers in zeven hotels en één golfclub voor PT Pakuwon Jati Tbk., en in 2025 zullen er nog drie hotels worden geopend. Met de vijf extra toegekende beheerovereenkomsten ligt Marriott International op schema om tegen 2030 in totaal 18 eigendommen en 4.500 kamers te beheren.