Kimpton New York city

Samenwerking met Extell Development Company – Kimpton Rockefeller Center, gelegen in het hart van Midtown Manhattan, zal naar verwachting eind 2025 worden geopend.

Kimpton Hotels & Restaurants, onderdeel van IHG Hotels & Resorts’ luxe- en lifestyleportfolio, kondigt plannen aan voor een nieuw boutique luxehotel in New York City. Kimpton Rockefeller Center is het derde hotel van het merk op de markt en zal dienen als een stijlvolle toegangspoort tot het typische New York vanuit het hart van een van de meest gewilde bestemmingen van de stad. Het hotel is ontwikkeld in samenwerking met Extell Development Company en zal naar verwachting eind 2025 worden geopend.

Het 33 verdiepingen tellende hotel is perfect gepositioneerd voor de deur van het Rockefeller Center met een panoramisch uitzicht op het bruisende plein beneden, en zal tot leven worden gebracht door SLCE Architects uit New York City en interieurontwerpstudio INC Architecture & Design. Naast een uitgestrekt, felbegeerd uitzicht op de skyline van de stad, zal het design-forward hotel beschikken over 529 kamers en geïnspireerde sociale ruimtes, waaronder twee full-service restaurants, een lobbylounge en een bar op het dak. Extra voorzieningen zijn onder meer een fitnesscentrum en twee ruimtes voor het organiseren van unieke vergaderingen en sociale bijeenkomsten. Het hotel biedt ook verschillende geliefde Kimpton-voordelen en -programma’s, samen met huisdiervriendelijk beleid.

Gelegen op 48th Street tussen Fifth en Sixth Avenues, biedt Kimpton Rockefeller Center reizigers een ideaal startpunt voor verkenning. Degenen die het klassieke New York willen ervaren, kunnen gemakkelijk naar enkele van de meest opvallende bezienswaardigheden van de stad wandelen, waaronder Radio City Music Hall, Central Park, St. Patrick’s Cathedral, het Theatre District, of genieten van eersteklas winkels langs Fifth en Madison Avenues. De locatie van Kimpton Rockefeller Center biedt gasten ook ongeëvenaarde toegang tot het uitgebreide transportsysteem van de stad, waardoor het gemakkelijk is om Manhattan en daarbuiten te doorkruisen, of u nu voor zaken of vrije tijd reist.

Er zijn wereldwijd 75 Kimptons geopend en er staan nog eens 57 accommodaties gepland om in de komende drie tot vijf jaar te openen op spannende bestemmingen, zoals Riviera Maya, Lissabon, Riyad en Brisbane.* Kimpton Rockefeller Center wordt het derde Kimpton-hotel in New York City, naast Kimpton Hotel Theta en Kimpton Hotel Eventi.