IHG verviervoudigt Spaanse ondertekening

De merken Vignette Collection, Hotel Indigo en Holiday Inn Express versnellen de groei op de Spaanse markt – “Aanzienlijke uitbreiding” stuwt IHG dicht bij mijlpaal van 13.000 kamers in het land. De groei van IHG Hotels & Resorts (IHG), zet zich voort in Spanje met de ondertekening van vier hotels: Vignette Collection Mallorca – Finca Banyols, Vignette Collection Jerez, Hotel Indigo Gandia – Beach en Holiday Inn Express San Sebastian – Errenteria. Een verdere groei op de 500 kamers die eerder dit jaar aan de Spaanse portfolio van IHG zijn toegevoegd, waardoor het totaal aan open en ondertekende kamers de 13.000 benadert.

Hotel Indigo Gandia – Beach en Vignette Collection Jerez breiden de aanwezigheid van het bedrijf op het gebied van luxe en lifestyle op de markt uit, waarbij de laatste het tweede eigendom van Vignette Collection in Spanje wordt, na de ondertekening van Vignette Collection Mallorca – Finca Banyols eerder deze maand. Holiday Inn Express San Sebastian – Errenteria bouwt voort op de sterke traditie van IHG’s geliefde Holiday Inn-merkenfamilie in Spanje en toont het blijvende vertrouwen van eigenaren en investeerders in de gerenommeerde selectie van Essentials-merken.

Momentopname Spaanse signeersessies:

Vignet Collectie Mallorca – Finca Banyols: Eigendom van Prevario Banyols en beheerd door Hotel Collection International – HCI, het pand met 45 kamers met zijn faciliteiten verspreid over een lokale Mallorcaanse finca, zal de eerste vignetcollectie in Spanje zijn en in de eerste helft van 2025 worden geopend. Het hotel ligt op het pittoreske eiland Mallorca en biedt een uniek verblijf, aangezien de gasten zich te midden van wijngaarden en olijfbomen bevinden.

Vignet Collectie Jerez: Een prachtig boetiekhotel met 34 kamers en Senator Hotels & Resorts, wordt nu omgebouwd tot het tweede Vignette Collection-hotel in Spanje. Gelegen in het pittoreske stadscentrum van Jerez en op korte loopafstand van het centrale plein van de oude stad, staat de regio Andalusië algemeen bekend om zijn geschiedenis, eten, wijn en flamencomuziek, het hotel zal gasten een unieke luxe-ervaring bieden wanneer het in de tweede helft van 2025 wordt geopend.

Hotel Indigo Gandia – Beach: Dit hotel met 40 kamers aan het strand is ook ondertekend door Senator Hotels & Resorts en biedt gasten een onvergetelijk uitzicht op de Middellandse Zee. Gelegen in de populaire kuststad Gandia, wordt het een stijlvolle aanvulling zijn op de bezienswaardigheden en smaken van de buurt wanneer het medio 2025 gasten verwelkomt. Hotel Indigo Gandia – Beach krijgt een strandclub, zwembad, bar en restaurant met lokale ingrediënten.

Holiday Inn Express San Sebastian – Errenteria: Dit hotel met 82 kamers is de tweede ondertekening met Hotel Collection International – HCI, waardoor IHG’s samenwerking naar zeven open en ondertekende hotels wordt gebracht. Het hotel zal naar verwachting medio 2026 worden geopend als een nieuw pand net buiten San Sebastian, in de wijk Errenteria, in het bergachtige Baskenland van Spanje, dicht bij de luchthaven van San Sebastian en de Franse grens.

Willemijn Geels, Vice President, Development, Europe, IHG Hotels & Resorts: “Als een van IHG’s prioritaire markten is het geweldig om onze voetafdruk zo aanzienlijk te vergroten in Spanje, waar we in de eerste negen maanden van dit jaar bijna 700 kamers hebben getekend. Deze aanzienlijke uitbreiding toont het voortdurende vertrouwen dat onze eigenaren hebben in onze merken om een sterk rendement op hun investeringen te bieden, en onze toewijding om hen te ondersteunen om aan de vraag te voldoen en de prestaties te verbeteren via onze krachtige onderneming. We hebben ambitieuze plannen om de aanwezigheid van zowel ons krachtige mainstream-segment als onze onderscheidende Luxury & Lifestyle-collectie in de belangrijkste stedelijke en vrijetijdsbestemmingen van Spanje te versnellen, aangezien dit een belangrijke groeimarkt voor het bedrijf is. ”

IHG heeft 55 hotels die actief zijn onder acht merken in Spanje: Six Senses, InterContinental, Kimpton, Hotel Indigo, voco, Crowne Plaza, Holiday Inn Express en Holiday Inn. Evenals 22 open Iberostar-eigendommen, met nog eens 12 in de ontwikkelingspijplijn, waardoor IHG’s voetafdruk in het resort- en all-inclusive segment wordt vergroot.

Tot nu toe heeft IHG in 2024 de ontwikkeling aangekondigd van vijf nieuwe hotels in drie merkcollecties, Luxury & Lifestyle, Premium en Essentials – Hotel Indigo in Jerez de la Frontera, Vignette Collection Mallorca – Finca Banyols, voco Granada, Holiday Inn Express Seville – City en Holiday Inn Express & Suites Sabadell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *