Marriott: Luxury Collection Macau

Marriott International, Inc. en Sands China Ltd. zijn van plan om luxe in Macau opnieuw te definiëren met de ondertekening van een overeenkomst om het merk The Luxury Collection op de markt te brengen. Londoner Grand, a Luxury Collection Hotel, Macau, zal naar verwachting in januari 2025 worden geopend en is klaar om tegemoet te komen aan ‘s werelds veeleisende reizigers, waarbij de authentieke kijk van het merk op luxe wordt gecombineerd met de lokale charme van de stad om een unieke en verrijkende reiservaring te bieden.

Het hotel ligt in het hart van de Cotai Strip in Macau, met de belangrijkste uitgaans-, winkel- en eetwijken van de stad voor de deur, op ongeveer 4,9 kilometer afstand van de internationale luchthaven van Macau en op 6,2 kilometer afstand van de veerbootterminal van Taipa. Voor gasten die cultureel ondergedompeld willen worden, zijn beroemde bezienswaardigheden zoals Senado Square, Taipa Houses en Ruins of St. Paul’s ook bereikbaar met een korte autorit.

Het hotel zal naar verwachting beschikken over 2.405 zorgvuldig ontworpen kamers en suites, die elk de grandeur van de Georgische architectuur belichamen. Het interieurontwerp, onder leiding van Peter Silling & Associates, legt de nadruk op ruimtes die zowel elegant als uitnodigend zijn. Elke slaapkamer zal beschikken over traditionele lambrisering, elegante lineaire hoofdeinden en marmeren badkamers die tijdloze verfijning uitstralen, terwijl elke suite zal worden ingericht met kunst en accessoires die zijn geïnspireerd op de Londense wijk Mayfair. Gezinnen en groepsreizigers kunnen ook kiezen uit baaisuites, compleet met terrassen, kinderkamers, mediakamers en privézwembaden.

Het culinaire aanbod van Londoner Grand, a Luxury Collection Hotel, Macao belooft een uitzonderlijke ervaring te worden met vijf verschillende eetconcepten. Hampton Court zal een internationaal en Chinees buffet bieden, terwijl Chelsea Garden een high-end Chinese foodcourt-ervaring biedt, en The Conservatory herbergt drie unieke ruimtes: een dim sum-restaurant en tearoom, een zoetwarenwinkel en een Britse pubbar. Er zullen ook twee kenmerkende Chinese restaurants in het eetportfolio van het hotel zijn, één die authentieke Kantonese gerechten serveert en de andere die zich richt op liefhebbers van de Sichuan-keuken door traditionele smaken met een moderne twist te presenteren.

“We zijn verheugd om samen te werken met Luxury Group by Marriott International om het eerste Luxury Collection Hotel naar Macau te brengen. Voortbouwend op het succes van The Londoner Macao, is de toevoeging van Londoner Grand, a Luxury Collection Hotel, Macao aan zijn portfolio een cruciaal moment in onze missie om het luxe horecalandschap van Macau naar een hoger niveau te tillen. Dit buitengewone hotel zal dienen als een toegangspoort tot het fascinerende culturele erfgoed van Macau en biedt gasten een meeslepende reis naar een stad die doordrenkt is van geschiedenis, gastronomie en onvergetelijke ervaringen”, aldus Grant Chum, Chief Executive Officer en President van Sands China Ltd. “Op maat gemaakte gastvrijheid perfect gecombineerd met een naadloze mix van klassiek en eigentijds design, zal het hotel dienen als een baken van Macau’s evoluerende identiteit als een bestemming van wereldklasse voor de veeleisende wereldreizigers.”

De samenwerking van Marriott International met Sands China Ltd benadrukt de voortdurende toewijding van het bedrijf om zijn gasten diverse en onvergetelijke ervaringen te bieden. Londoner Grand, een Luxury Collection Hotel, Macau, is van plan om de voetafdruk van de Luxury Group by Marriott International verder uit te breiden als een uitzonderlijke hotelportfolio dat lokale expressie combineert met een unieke programmering en een onberispelijke service.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *