Onweerstaanbare eindejaarsfeesten bij Delhaize

Tradities en exclusiviteit met een persoonlijke toets. Elk jaar doet Delhaize er alles aan om de klanten optimaal voor te bereiden op de feesten en te inspireren bij hun eindejaarsinkopen. De klanten kunnen bovendien rekenen op een persoonlijke aanpak, aanvullend lokaal assortiment én extra gemak door winkelmomenten op zondag of levermogelijkheden.

Tradities om in ere te houden

Voor een optimale voorbereiding van je feestmenu moet je bij Delhaize zijn. Zoals elk jaar hebben we diverse kaas- en charcuterieplanken in ons assortiment. Naar verwachting zullen er dit jaar zo’n 40.000 kaasplankjes op de feesttafels staan. Naast de traditionele vleesschotels voor grill, fondue en gourmet, goed voor 130.000 stuks,  bieden we ook vegetarische en flexitarische alternatieven zodat iedereen aan tafel kan meegenieten. Een volledig assortiment met klassieke en vernieuwende, maar vooral ook kant-en-klare bijgerechten, maken het feestmaal volledig af. Salades, voorgesneden en -gegaarde groenten en verschillende aardappelgerechten vormen de perfecte aanvulling bij een raclette- of fonduemaaltijd. En voor wie helemaal van tradities houdt, mag de kerstkalkoen natuurlijk niet ontbreken. Met 70.000 kalkoenen en kalkoenbereidingen op voorraad staan onze Delhaize winkels klaar om u een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Een tikkeltje meer

De feesten verdienen vaak ook wel een extraatje in het menu. Bij Delhaize vind je dat tikkeltje meer in een groot assortiment vis, zeevruchten en andere verwennerijen. Om een optimale voorraad te voorzien, worden er in de laatste weken van het jaar meer dan 32 ton kreeften en 1.6 miljoen oesters geleverd. Ook zeevruchten, zowel los verkrijgbaar als in de vorm van een schotel, en de klassiekers zoals gerookte zalm en garnalen blijven zoals altijd populair tijdens deze feestmaanden: beiden goed voor een kleine 600 000 pakjes. Liefhebbers van foie gras, bedienen we met foie fin, een diervriendelijk alternatief, alsook met faux gras, een vegetarische variant. Voor wie op zoek is naar exclusieve luxe hebben we een breed truffelassortiment met truffelchips, -hapjes, -salami en in sommige winkels zelfs échte truffels op bestelling.

Feestelijk afsluiten, voor iedereen

Om het jaar en ook het menu feestelijk af te sluiten zet Delhaize in op een ruim gamma heerlijke desserten. Het assortiment werd uitgebreid tot wel 25 verschillende soorten en smaken bûches in alle maten. Bij de patisserie worden zo’n 400.000 kerststronken voorzien, maar ook in de diepvriesrayon zijn er diverse ijsstronken te vinden. Het eindejaarassortiment van Tarte à Moi is dit jaar exclusief bij Delhaize verkrijgbaar en focust op natuurlijkheid en eenvoudigheid. Nieuwe smaken zoals tiramisu-rood fruit en chocolade-krokant maken het menu helemaal af. En omdat zeker het dessert er voor iedereen moet zijn, voorziet Delhaize verschillende alternatieven zoals glutenvrije chocoladebûche en mini-bûches met Stevia.

Een persoonlijke en lokale aanpak

Door het ondernemerschap van de zelfstandige Delhaize eigenaars, de aangepaste openingstijden en bijkomend lokaal assortiment worden de klanten nog meer verwend tijdens deze feestperiode. In familie- en vriendenkring is de eindejaarsperiode vaak magisch en dat is niet anders in onze winkels. Door de mooie aankleding heerst er een bijzondere sfeer. ‘In de feestperiode zie je onze klanten ook echt genieten. Ze nemen meer de tijd voor een babbeltje of compliment en staan nog meer open om nieuwe producten te ontdekken. Echt heerlijk is dat!’ aldus Tom en Kim Van Oncen van Delhaize Putte-Kapellen, Kontich en Ekeren. ‘We doen er dan ook echt alles aan om iedereen te verwennen en op de wensen en het gemak van onze klanten in te spelen. Aan het einde van het jaar willen ze vooral genieten. We merken dat exclusievere producten in deze periode opvallend beter scoren. Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan luxueuse bereide schotels uit onze eigen traiteurafdeling. Ook onze warme artisanale bakkerij staat gekend in de streek en kan zeker tijdens de feestperiode nog op extra bijval rekenen.’ , voegen broer en zus Van Oncen nog toe.