Bij Bunch draait het hele jaar door om delen — van smaken, verhalen en momenten rond de tafel. Dit is nog meer van toepassing tijdens de feestdagen. Bunch-founder Margaux Erard en haar team stelden een eindejaarsmenu samen die je nu al doet watertanden. Niet alleen eenvoudig af te halen tijdens de feestdagen, maar ook tijdens alle weekends in december en januari.
Geen zin om tijdens de feestdagen urenlang achter de kookpotten te staan of pak je graag uit met een niet-traditioneel feestbuffet? Laat je verrassen door de gerechten van Bunch: huisgemaakt, met kruiden en ingrediënten die rechtstreeks verwijzen naar de rijke Midden-Oosterse en Mediterrane keuken waar Margaux haar hart aan verloor. Geen voorgesneden groenten of kant-en-klare mixen, maar alles met de hand bereid door het diverse keukenteam dat Bunch zo typeert. Denk aan kleurrijke mezze, verfijnde hoofdgerechten en geurige bijgerechten die feest en comfort tegelijk brengen. Kortom: kruidig, warm en verrassend licht.
Van Pani puri met pompoen en yuzuvulling tot een eigen twist van de Mechelse koekoek. Het resultaat is een menu dat aanvoelt als een uitnodiging: om samen te vieren én smaken te ontdekken. Perfect om de feesttafel mee te vullen, iedereen te bekoren, en dat zonder de stress van de voorbereiding. Heb je al een leuk kerstfeest met vrienden midden december of vier je nieuwjaar met je familie pas later in januari? Geen nood, gedurende de weekends (vrijdag tot en met zondag) in december en januari is het Bunch-feestmenu beschikbaar.
“Feest hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als het eten goed is en de tafel vol mensen zit, dan is het feest sowieso geslaagd” — oprichtster Margaux Erard.
Praktische info
Afhalen is mogelijk in hun eigen winkels in Gent en Antwerpen, alsook bij hun vaste afhaalpunten: Co’s Cabane in Knokke, Achiel Primeurs in Oostende en Dierendonck in Kortrijk. Meer info via bunch.be Illustraties © Valerie De Backer

