Fourchette 2025: het ultieme 19-sterrendiner in Gent

PITCH POINTS : 6de editie Fourchette – 19 topchefs – Nederlandstalige én Franstalige –          5 tweesterrenchefs en 8 chefs met één Michelinster – tickets nu te koop!

Op 7, 8 en 9 juni 2025 wordt Loods 20 in Gent omgetoverd tot een culinaire hotspot waar fine dining en sfeer samenkomen in een exclusieve 360°-ervaring. 19 topchefs, samen goed voor 19 Michelinsterren, staan zij aan zij achter één fornuis om gasten een once-in-a-lifetime gastronomisch spektakel te bieden.

19 TOPCHEFS – 1 LOCATIE – 2 MENU’S

Fourchette brengt de absolute top van de Vlaamse gastronomie samen. Hier beleeft u niet alleen een exquise maaltijd, maar ziet u ook live hoe sterrenchefs hun signature dishes tot in de perfectie bereiden. Initiatiefnemers Joost Arijs en Thomas Schmidt zorgen opnieuw voor een topselectie van chefs die gastronomieliefhebbers uit heel België zullen bekoren.

Elke dag kunt u kiezen uit twee verschillende menu’s, samengesteld door 19 topchefs. 5 TWEESTERRENCHEFS : Filip Claeys – De Jonkman / Floris Van Der Veken – Hof van Cleve / Sang-Hoon Degeimbre – L’Air du Temps  / Kwinten De Paepe – Sir Kwinten / Michaël Vrijmoed – Vrijmoed. 9 CHEFS MET 1 MICHELINSTER : Timon Michiels – Carcasse / Nicolas Decloedt – Humus & Hortense / Gilles Melchior – Melchior / Sebastien Wygaerts – Ogst / Olly Ceulenaere – Publiek / Martijn Defauw – Rebelle / Vilhjálmur Sigurdarson – Souvenir / Willem Hiele – Willem Hiele / Nils Proost – Neon

DAARNAAST : Bruno Timperman – Bruut / Maarten Bouckaert – Castor / Matthieu Beudaert – Commotie / Pierre Marcolini – Marcolini / Joost Arijs – Joost Arijs./

Individuele tickets: 5 gangenmenu met een keuze uit 2 menu’s – Inclusief aperitief glas. Prijs per menu: € 135,00, incl. btw

Fourchette friends table: Beleef een onvergetelijke culinaire avond met uw werknemers, collega’s of vrienden. U kunt een vaste tafel voor 10 personen reserveren, inclusief een uitgebreid drankenpakket, kaasbordje en uw logo op de tafel. Tafel van 10 personen – € 3000,00 excl. btw

Fourchette is een culinair festival dat in 2017 werd opgericht door Joost Arijs, Thomas Schmidt, Michaël Vrijmoed, en Sam D’Huyvetter. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend evenement dat elk jaar de beste Belgische chefs samenbrengt voor een unieke gastronomische ervaring.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *