Limited Edition ‘ Ristorante à la Tiramisu’

Na succesvolle dessertpizza “Dolce al Cioccolato” brengt Dr. Oetker binnen het Ristorante gamma opnieuw een dessertpizza op de Belgische markt. Dr. Oetker komt dit najaar met een wel erg verrassende smaak: de Dr. Oetker Ristorante à la Tiramisu. Een dessertpizza die twee Italiaanse iconen samenbrengt: pizza én tiramisu. Zo geniet je in een handomdraai van een dolce vita momentje, rechtstreeks uit de oven.

Sharing is caring

Begin maar al te likkebaarden, want Dr. Oetker’s nieuwste pizza bevat een knapperige, dunne Ristorante-bodem belegd met romige mascarponecrème, verfijnde coffee-cream-mascarpone-spots en krokante stukjes amarettini met als finishing touch een laagje cacaopoeder. Deze speelse twist op het klassieke Italiaanse dessert is perfect om samen van te genieten: of je nu een etentje afsluit met vrienden of een zoete bite bij de koffie wilt als er bezoek is. Snij de Dr. Oetker Ristorante à la Tiramisu in kleine puntjes, zet ‘m op tafel en laat iedereen meegenieten van een stukje dolce vita. Sharing is caring… al snappen we het ook als je hem liever helemaal voor jezelf houdt.

Catch it while it’s hot

De Ristorante à la Tiramisu is een limited edition en tijdelijk verkrijgbaar van november tot december bij Colruyt, Delhaize, Carrefour, Spar en Intermarché. De advies verkoopprijs bedraagt €3,89. Het is een echte must-try voor dessertliefhebbers en nieuwsgierige pizzafans. De bereiding van de pizza à la tiramisu is, net als bij alle Ristorante-varianten van Dr. Oetker, eenvoudig en snel: na het voorverwarmen wordt de pizza slechts 11 tot 13 minuten in de oven gebakken. Buon appetito!

Dr. Oetker is eigenlijk Dr. August Oetker – een Duitse apotheker die in 1891 een baanbrekend bakpoeder op de markt bracht dat bakken voor altijd eenvoudiger maakte. Hij gaf er zijn naam en titel aan, en lanceerde zo een bedrijf dat ruim 130 jaar later nog altijd synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de keuken. Je vindt Dr. Oetker al sinds 1929 in België. Het gamma producten is sindsdien fors uitgebreid: na bakpoeder kwamen pudding en muesli, en later ook pizza’s. Anno 2025 bestaan er maar liefst 9 submerken binnen het pizzagamma waarvan Ristorante de bekendste is