Otomat : ultieme Valenijnsstunt

Candlelight dinner en pizza’s met een hoek af.

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari wordt Otomat dé date-spot voor Valentijn. Twee avonden lang krijgen de restaurants een compleet nieuwe setting, met wit tafellinnen en ouderwetse borden bij kaarslicht. Otomat pakt uit met een speels en romantisch concept dat koppels een unieke en onvergetelijke ervaring bezorgt.

Speciaal Valentijnsmenu – €70 per koppel

Valentijn bij Otomat draait om samen genieten: Glas cava bij aankomst, Apero bite to share: labneh; Sharing menu met drie kleinere pizza’s, twee sides en een dip om te delen, Tiramisu to share, aan tafel uitgeschept op één bordje met twee lepels

Niet zomaar een diner, maar een ervaring

Liefde zit in de details, en Otomat zorgt voor een speelse twist op romantiek. Koppels vinden op tafel een Firestarters-luciferdoosje met vragen die het gesprek op gang brengen – perfect voor first dates én lange relaties. En wie weet, misschien wacht er nog een extra verrassing onder tafel.

Enkel op reservatie : Dit speciale Valentijnsarrangement is enkel beschikbaar op reservatie in alle Otomat-restaurants. Voor spontane bezoekers zijn er ook niet-gereserveerde tafels, zonder de speciale Valentijnssetting.

Vraag je date uit met Otomat’s Valentijnspostkaart Gasten krijgen een speciale Valentijnspostkaart bij de rekening. Dé perfecte manier om een subtiele hint te geven en je date uit te nodigen voor een originele avond bij Otomat. Reserveren kan telefonisch of bij het restaurant.

Herfstig genieten en aperobites

Het seizoensmenu wisselt binnenkort naar het lentemenu, je kan nu nog een kijkje nemen naar het herfstmenu. Pizza’s met verrassende smaken geïnspireerd door zowel wereldse invloeden als Belgische klassiekers. Deze nieuwe gerechten vormen een perfecte aanvulling op de gezellige herfstige sfeer van Otomat.

Samen feestelijk genieten

Bij Otomat draait alles om samen genieten. Of het nu gaat om een cocktail en apero bites, de beroemde pizza’s of een dessert, de gerechten worden altijd geserveerd met een hoek af én een vleugje rock & roll.

Heruitgevonden pizza-ervaring

Otomat heeft de pizza-ervaring heruitgevonden en er een unieke, Belgische twist aan gegeven. De pizzabodems worden gemaakt met dezelfde biergist die wordt gebruikt om Duvel bier te brouwen en krijgen drie dagen de tijd om te rijzen. Dit resulteert in een uiterst dunne en krokante bodem die de basis vormt voor hun bijzondere pizza’s, met toppings van de hoogste kwaliteit. De pizza’s worden gecombineerd met verrassende bierpairings, wat zorgt voor een geheel nieuwe pizzabeleving.

Genieten van een menu op maat

Bij Otomat kies je niet alleen voor losse gerechten, maar kun je ook genieten van een 2- of 3-gangenmenu. Het menu begint met een voorgerecht zoals rillette van De Veurn’Ambachtse of hummus met Za’atar, gevolgd door een pizza naar keuze, en sluit af met een dessert zoals tiramisu of citron givré. Zo wordt een avondje Otomat een complete culinaire ervaring.

Otomat or Notomat, that’s the question

Bij Otomat wordt bezoekers meteen de vraag gesteld: “Otomat or Notomat?” Dit betekent kiezen tussen een pizza met tomatensaus (‘au tomate’) of een variant met zure room of groentespread (‘no tomate’). Beide opties zijn absoluut heerlijk. Voor degenen die niet kunnen kiezen, is er nu een sharing menu waarbij je eentje van elk kan kiezen uit drie kleinere pizza’s, 2 side salads en een dipsaus.

Iconische Pizza’s

Otomat staat bekend om zijn hemelse pizza’s, die ongebruikelijke combinaties bieden die nergens anders te vinden zijn. De nadruk ligt op de allerbeste (Belgische) producten, allemaal met een vleugje rock & roll.

Ook Plantaardig

Het menu van Otomat bevat ook twee plantaardige pizza’s. Dit is niet alleen om de planeet te beschermen, maar ook om te laten zien dat pizza net zo lekker kan zijn zonder kaas en/of vlees.

Stoofvlees op je pizza?

Diegenen die Otomat al langer kennen, weten dat wanneer zij een Vlaamse klassieker “ver-pizza-en”, het resultaat altijd verrassend en smakelijk is. De pizza’s vol-au-vent, tomate crevette, Gentse waterzooi, asperges à la flamande,… gingen de stoofvleespizza al voor, met succes. Al zeggen ze het zelf.

Otomat is een pizzarestaurant, maar niet zoals je het gewend bent. We hebben het concept ‘pizzeria’ heruitgevonden en er onze eigen, unieke en Belgische twist aan gegeven. Met Duvel biergist in het deeg, verrassende toppings van hoge kwaliteit en bierpairings kom je bij Otomat voor een geheel nieuwe pizza beleving. Otomat heeft restaurants in Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen. https://otomat.be/