Spark by Hilton

Hilton heeft de lancering aangekondigd van Spark by Hilton, de nieuwste toevoeging aan zijn portfolio van merken van wereldklasse. Na uitgebreid onderzoek vult de introductie van Spark by Hilton een open plek in de industrie door een nieuwe premium economy accommodatie optie te creëren om te voldoen aan de behoeften van nog meer gasten en eigenaren die op zoek zijn naar waarde, kwaliteit en consistentie.

Spark by Hilton biedt een eenvoudig, betrouwbaar en comfortabel verblijf voor elke gast, tegen een toegankelijke prijs. Voor ontwikkelaars maakt Spark by Hilton gebruik van een innovatief conversiemodel om eigenaren een aantrekkelijke investeringsoptie te bieden.

Spark by Hilton bouwt voort op Hilton’s voortdurende evaluatie van de markt om nieuwe merken te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende behoeften van gasten en eigenaren en een hotel bieden voor elke reiziger voor elk verblijf. In de afgelopen 15 jaar heeft Hilton zijn merkenportfolio en het aantal kamers over de hele wereld meer dan verdubbeld door het creëren van een divers, maar complementair aanbod van merken in verschillende categorieën.

Spark by Hilton biedt gasten die de waarde van hun reiservaring willen maximaliseren betrouwbare, vriendelijke essentials met onverwachte accenten. Kenmerkende elementen van Spark by Hilton zijn onder andere:

Doordachte eenvoud: Spark by Hilton biedt een eenvoudig, geïnspireerd ontwerp met een vleugje kleur en vrolijkheid die het buitenleven naar binnen brengt. De openbare ruimte is voorzien van multifunctionele zitplaatsen, gemeenschappelijke tafels en schommelstoelen, zodat gasten de hele dag kunnen ontbijten, socialiseren of werken. De kamers zijn comfortabel en ontspannend zodat reizigers zich kunnen voorbereiden voor wat er komen gaat. De eenvoudige, gestroomlijnde inrichting is gericht op praktische voorzieningen, zoals een open kast, een koelkast op de kamer, een multifunctioneel werkoppervlak en een lichte badkamer.

Betrouwbare service: Als onderdeel van de Hilton merkenfamilie zullen gasten zich welkom voelen en vertrouwen hebben in hun verblijf. Warme en uitnodigende hotelteamleden met aandacht voor details zorgen voor vrolijke en behulpzame service. En gasten krijgen de tools in handen die ze nodig hebben om optimaal van hun verblijf te genieten, zoals 24 uur per dag digitaal inchecken en Digital Key.

Onverwachte accenten: Spark by Hilton zal waarde toevoegen aan de gastervaring door het aanbieden van een eenvoudig, gratis ontbijt, met premium koffie, sap en een kenmerkende bagelbar met beleg, zodat gasten kunnen bijtanken voordat ze op pad gaan. Het merk biedt ook een 24-uurs winkel voor reizigers die onderweg zijn.