Suprema

Dr Oetker presenteert een nieuw gamma pizza Suprema. Het deeg van deze extra grote pizza doorloopt een speciaal 3-fasen fermentatieproces van 24 uur, hierdoor krijgt de bodem zijn unieke smaak.  Heerlijk luchtig van binnen en krokant van buiten. Een pizza met alleen de beste ingrediënten en zongerijpte tomaten uit de Italiaanse regio van Emilia-Romagna.

Verkrijgbaar in de smaken Solame Romano, Cinque Formaggi, Colabrese en Nduja tipo en Margherita.

Solame Romano: een extra grote steenovenpizza met romige mozzarella en royale plakjes Spianoto Romano-salami. Deze ambachtelijke salami wordt op klassieke wijze gekruid en bereid, zoals die geliefd is in Italië. De aromatische smaak van 24 uur gerezen deeg maakt dit een verfijnde pizza met een authentieke twist.

Cinque Formaggi: een kaassymfonie van mozzarella, gerookte cheddar, smaakvolle formaggi Blu, romige ricolla en milde Provolone. Deze vegetarische pizza laat het hart van iedere kaasliefhebber smelten.

Calabrese & ‘Nduja Tipo’: deze pizza met karakter combineert de rijke smaken van Calabrese salami en pittige Nduja-stijl worst. Blokjes rode paprika en een drizzle van lichtpittige chili-honingsaus maken het geheel perfect af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *