IHG introduceert Vignette collection in Indonesië

Erfgoedeigendom aan de oostkust van Bali markeert het negende eigendom van IHG op het eiland. IHG Hotels & Resorts is er trots op om samen te werken met MMS Land, om het eerste Vignette Collection-hotel in Indonesië te introduceren.

Rumah Luwih Bali met zijn 74 kamers en suites zal later dit jaar toetreden tot het IHG-systeem, voordat het in 2024 na een uitgebreide renovatie volledig wordt omgezet in een Vignet-collectie. Het luxe resort in koloniale stijl aan het strand combineert erfgoed en gastvrijheid en wordt opgefrist om een authentiek, ervaringsgericht en attent verblijf te bieden, als onderdeel van de groeiende Vignet-collectie van unieke eigenschappen.

Rumah Luwih Bali voegt zich bij vignette collection’s familie van onderscheidende, elegante en intrigerende luxe en lifestyle hotels. Elk vignetcollectie-eigendom is uniek en toch verbonden door een gedeelde visie om positieve verandering te brengen voor mensen, plaatsen en planeten. Gemaakt voor de volgende generatie luxe en lifestyle reizigers, onderscheidt elke accommodatie zich in zijn karakter en ontwerp, altijd met het kritische oog van de bedachtzame waaghals in gedachten.

Rumah Luwih Bali ligt te midden van weelderig groen met uitzicht op de berg Agung en de oceaan en is een klassiek Indonesisch herenhuis in koloniale stijl. 74 kamers en suites liggen aan zwarte zandstranden met een prachtig uitzicht op rijstvelden. Rumah Luwih Bali is een toegankelijk verborgen schuilplaats in een onontdekte hoek van Bali, op minder dan een uur rijden van de internationale luchthaven I Gusti Ngurah Rai. Tot de faciliteiten behoren een restaurant dat de hele dag geopend is, een zwembad, vergaderzalen, een fitnesscentrum en een spa.

Kustlijnen vol met het prachtige onderwaterleven van Bali maken Rumah Luwih Bali een bestemming voor duiken en snorkelen van wereldklasse. De sereniteit van zonsopgang wandelingen op het zand, thuis koken stijl dineren, culturele geschiedenis en eco-toeristische activiteiten zoals wildwatervaren, watervallen en surfen zijn ook allemaal binnen handbereik. Dicht bij de hellingen van de berg Agung, het gebied bevat geschiedenis van de koningen van Karangasem en tempels zoals Tirta Gangga, Besakih en het waterpaleis.

Vignette Collection, het eerste collectiemerk van IHG, is een familie van unieke accommodaties in gewilde stedelijke en resortlocaties waar de volgende generatie luxe- en lifestylereizigers kan genieten van verblijven die verantwoordelijkheid, gemeenschap en locatie met elkaar verweven, ondersteund door de geruststelling van de vertrouwde reputatie en het toonaangevende loyaliteitsaanbod van het bedrijf.

 

Rumah Luwih Bali treedt in 2024 toe tot het wereldwijde Vignette Collection-portfolio, naast Convent Square Lisbon en Casa da Companhia in Porto, Portugal, Yours Truly DC in de VS, Hotel X Brisbane Fortitude Valley in Australië, Sindhorn Midtown Hotel Bangkok in Thailand en Th8 Palm Dubai Beach Resort met 18 hotels in de pijplijn, en wil tegen 2031 100 hotels bereiken.