Terroir de l’Agly – Hotel Dali – Perpignan

Perpignan, de hoofdstad van de Pyrenées Orientales is zonder de minste twijfel een charmante en gastvrije stad die het Catalaanse karakter van deze zuid-franse regio volop laat openbloeien.

In het centrum van de stad vlakbij het park Bir Hakeim waar jong en oud, rust en verpozing, maar ook enige koelte tijdens de hete zomermaanden vindt en aan de voet van de monumentale trappen van de Place Jean-Baptiste Molière, vinden we het Dali hotel dat volop geniet van een unieke en uitzonderlijke omgeving, waar natuur en cultuur elkaar ontmoeten.

Het hotel werd in 2018 door de huidige eigenaars overgenomen die het bestaande gebouw waarin zich op het gelijkvloers een sterrenrestaurant bevond, grondig renoveerde, en het met hun waardering voor de grootmeester van de schilderkunst, ombouwden tot een modern en degelijk hotel met o.m. oog op een perfect onthaal en dito hospitality.

Of u nu op zakenreis bent, op een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een weekend met vrienden, Hôtel DALI met zijn 115 kamers ****, 7 vergaderzalen, vergaderruimte, fitnesscentrum, hangende tuin, panoramisch terras en bistro verwelkomt u elke dag in een elegante, moderne omgeving en vertelt tegelijkertijd het wervelend verleden van de stad maar vooral van de wereldbekende kunstenaar.

Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het Palais des Congrès en historische monumenten zoals het Castillet en de kathedraal Saint Jean Baptiste. Profiteer van de nabijheid van het historische en culturele erfgoed van Perpignan om de geschiedenis en authenticiteit van de Catalaanse cultuur te ervaren. De parkeerplaats van het hotel, alleen beschikbaar op reservering, biedt veilige parkeergelegenheid voor uw auto. Het hotel is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met uitzicht op het historische centrum of het park geniet je van het comfort van een van de moderne, ruime kamers met kwaliteitsbedden, een flatscreentelevisie, gratis WiFi en een aangename eigen badkamer. Er zijn 4 kamertypes beschikbaar: Classic kamers **** Privilege kamers **** Junior Pablo Picasso suite **** Hyacinthe Rigaud suite **** met een groot woongedeelte

Om de dag goed te beginnen kunt u elke ochtend van 7.00 tot 10.00 uur genieten van het ontbijtbuffet. Dit buffet biedt een ruime keuze aan vruchtensappen, warme dranken, ontbijtgranen, gebak en vleeswaren…Je kan elke dag vanaf 18.30 uur genieten van de Tapas Bar in een unieke ruimte waar de invloeden van Dali en de art-deco sfeer je vergezellen bij het proeven van cocktails, regionale wijnen en lokale bieren, evenals de verfijnde gerechten geselecteerd en bereid door onze chef-kok. Van 19.00 tot 21.45 uur, van maandag tot zaterdag, kunt u kiezen uit ons Bistro-menu, dat lokale producten combineert met gastronomische esthetiek.

Seminarie ruimte

Voor wie een bedrijfsseminar in Perpignan plant, is het Dali Hôtel-Restaurant de ideale locatie! Met een restaurant, 2 bars, een dak met uitzicht op het stadscentrum en 7 vergaderzalen kan het hotel je helpen bij het organiseren van elk type bedrijfsevenement.

Vergaderingen, seminars, congressen en incentives kunnen worden georganiseerd in de diverse seminarruimten. Het hotel beschikt over meer dan 500 m² voor uw evenementen, uitgerust met projectoren, schermen, whiteboards voor uw presentaties, wifi en kantoorbenodigdheden, en een ondersteunende technische dienst. Blikvanger in het seminariegebeuren is de zaal Dali die niet alleen beschikt over natuurlijk licht maar biedt met een aantal foto’s van de grootmeester ook een interessante inkijk geeft op zijn leven en werk. Het hotel gaat er tevens prat op over enkele unieke foto’s te beschikken. De nabijheid van het Palais de Congrés van Perpignan is ongetwijfeld een pluspunt, het hotel biedt beslist mogelijkheden om de laatste voorbereidingen te treffen voor groetere events die hier plaatsvinden, maar evenzeer om de deelnemers aan deze events op te vangen .

Hotel Dali – 18 boulevard Jean Bourrat – 66000 Perpignan

Telefoon : +33 4 68 61 42 10 – dalihotel@dalihotel.frwww.dalihotel.fr

 

 

.