IHG hotels & resorts lanceert Holiday Inn Express in Egypte

 

De langdurige samenwerking met Arkan Palm for Real Estate Investment zorgt voor de uitbreiding van IHG in Egypte met het nieuwe Holiday Inn Express West Cairo 205 met 200 sleutels. IHG® Hotels & Resorts, een van ‘s werelds toonaangevende hotelbedrijven, heeft een managementovereenkomst getekend met de toonaangevende ontwikkelaar Arkan Palm voor Real Estate Investment om zijn aanwezigheid in Egypte verder uit te breiden met de lancering van het eerste Holiday Inn Express-hotel in het land.

Als IHG’s grootste en snelst groeiende hotelmerk met meer dan 3.100 hotels wereldwijd, zet Holiday Inn Express zich in om reizen te vereenvoudigen met toegankelijke en comfortabele accommodaties in elke fase. Het wereldberoemde merk blijft wereldwijd de eerste keuze voor het toenemende aantal reizigers dat een eenvoudige, boeiende plek nodig heeft om uit te rusten, op te laden en een beetje werk gedaan te krijgen. Holiday Inn Express West Cairo 205 wordt in 2027 geopend en zal voldoen aan de behoeften van de technisch onderlegde en on-the-go reizigers van vandaag.

Het hotel ligt in de bloeiende wijk West-Caïro, in de nabijheid van populaire bestemmingen zoals de piramides en het Grand Egyptian Museum, en beschikt over essentiële voorzieningen om tegemoet te komen aan de behoeften van zakenreizigers, vakantiegangers of een combinatie van beide. Naast snelle Wi-Fi en goed ingerichte kamers, zal Holiday Inn Express West Cairo 205 beschikken over twee vergaderlocaties, F&B- en winkels en een fitnesscentrum, dat dient als een veelzijdige hub voor alle bezoekers tijdens hun verblijf.

Arkan Palm for Real Estate Investment heeft in februari 2022 met succes een on-brand Crowne Plaza hotel in West-Caïro opgeleverd. Sindsdien is het een van de vlaggenschipeigendommen van het merk in de MEA-regio geworden. De groep ontwikkelt ook een InterContinental West Cairo 205 met 250 toetsen, die in 2028 moet verschijnen, en de voco West Cairo 205 Suites met 140 toetsen, die in 2026 klaar moet zijn.

IHG heeft momenteel zeven hotels in Egypte die actief zijn onder vier merken, waaronder InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn en Staybridge Suites. IHG heeft ook een sterke pijplijn van 19 hotels die in de komende vijf jaar in het hele land zullen worden geopend.