Bijeenkomsten in stijl bij blooming Het Hof

Zakelijke events en vergaderingen op een exclusieve locatie in het bos… Bij blooming Landgoed Het Hof in Bergen (NH) kom je in stijl samen. Een prachtige vergader- en evenementenlocatie op een rustige plek in het bos. De bijzondere ligging maakt ontmoetingen op deze plek voor gasten extra aangenaam. Op het landgoed kunnen zij ook buiten inspiratie opdoen, een frisse neus halen of een ontspannen wandeling maken door de historische moestuin. De verschillende ruimtes in Het Hof zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten: van vergaderingen en conferenties tot strategische sessies en evenementen. Saaie meetings zijn bij blooming verleden tijd.

Compleet verzorgde zakelijke bijeenkomsten

Zakelijke bijeenkomsten worden nog effectiever als ze plaatsvinden op een inspirerende locatie. blooming Landgoed Het Hof heeft precies de juiste ingrediënten voor een geslaagde organisatie van zakelijke meetings. De 4 boardrooms en 5 private rooms zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Van grotere vertrekken (tot 68m2) tot intiemere kamers (25m2) en een luxe salon (35m2). Het Hof is een echte belevingsplek en biedt niet alleen mooie en compleet ingerichte ruimtes aan, je vindt hier ook cultuur, natuur, kunst en gastronomie.

Om ervoor te zorgen dat het gasten aan niets ontbreekt, is een speciaal vergaderarrangement samengesteld, inclusief een luxe tweegangenlunch. Deze kan naar wens worden uitgebreid met bites of fine dining op hoog niveau aan het einde van de dag. Het Hof heeft een eigen restaurant met een chef-kok die zo veel mogelijk vegetarisch kookt met seizoensgebonden producten uit eigen tuin. Denk aan gerechten zoals polenta met pompoen chutney, eend met zuurkool uit eigen tuin, seizoenvis met pastinaakpuree en bospeen met zeewier.  Zakelijke gasten worden van aankomst tot vertrek door de keuken in de watten gelegd. Overnachten is mogelijk in het nabijgelegen blooming hotel. In alle privacy samenkomen? Op aanvraag is het gehele Landgoed Het Hof exclusief te huur.

Onvergetelijk samenkomen

Landgoed Het Hof is een unieke plek. Het monumentale pand stamt uit 1643 en het landgoed ligt in een oase van groen. Vlak na de oorlog werd het in gebruik genomen als Volkshogeschool. Het was een plek waar mensen werden uitgedaagd om op allerlei vlakken tot bloei te komen. In 2002 verandert de naam in blooming. Het groeien, bloeien en ontwikkelen van personen en organisaties staat centraal. Na een uitgebreide renovatie en styling door Edward van Vliet is het pand weer helemaal klaar voor de toekomst. De inrichting is modern en stijlvol. Groene elementen uit de bosrijke omgeving zijn doorgetrokken naar binnen: in het pand staan imposante planten en op de muren is bijzondere muurkunst aangebracht. De ligging maakt het voor gasten van Het Hof laagdrempelig om de natuur in te gaan.

De combinatie van de locatie, ligging, kunst en gastronomie maakt Landgoed Het Hof een onvergetelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Tijdens het verblijf is Hofdame Marie de gehele dag aanwezig om gasten van alle gemakken te voorzien, vragen te beantwoorden en toezicht te houden op een perfect verloop. Het Hof beschikt over 100 eigen parkeerplekken en de mogelijkheid voor vervoer van en naar het nabijgelegen hotel, treinstation of Schiphol.

Gesitueerd op een idyllisch landgoed, is Landgoed het Hof een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten. Het eeuwenoude landgoed staat op de monumentenlijst. Maar Het Hof is meer dan geschiedenis, het is vooral een plek om samen te komen. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen: conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events.

Culinaire hoogtepunten

Bij Het Hof wordt veel aandacht besteed aan een hoogwaardige culinaire beleving voor zakelijke gasten. De Chef kookt graag met biologische producten uit eigen moestuin. Op het wisselende menu staan seizoensgebonden gerechten, bereid met pure ingrediënten. Gasten worden culinair in de watten gelegd. Van de tweegangenlunch tot luxe tussendoortjes en de optie om te dineren na de vergadering. Het Hof beschikt over een eigen sfeervol restaurant en historische wijnkelder. Deze culinaire hoogtepunten maken een vergaderarrangement bij Het Hof uniek en onvergetelijk.

Landgoed Het Hof maakt deel uit van de blooming groep. De blooming groep bestaat naast het landgoed Het Hof uit het hotel en de villa , eveneens gevestigd in Bergen, blooming beach in Bergen aan Zee en Restaurant Zandhoeve, gevestigd in blooming hotel. blooming schrijft het team altijd met een kleine b, omdat ze het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten ze er graag samen met hun gasten op.

blooming Landgoed Het Hof – Eeuwigelaan 1, 1861 CL Bergen – infi@hethof.com – weareblooming.com/het-hof