Champagne De Roval: een uitzonderlijk huis voor een prestige champagne

Maison De Roval streeft ernaar uitsluitend champagnes van uitzonderlijke kwaliteit te maken doorheen een gamma van Cuvées Spéciales. Het vernieuwende merk nestelt zich tussen de grootse champagnes met oog voor schoonheid en kunst. De uitzondering is zijn regel, de excellentie zijn passie, de elegantie zijn ideaal en de creativiteit zijn kracht. De champagne van Maison De Roval vertrekt vanuit traditionele waarden gebaseerd op prestige, vakmanschap en eeuwenoude knowhow. Doorheen de unieke en verfijnde stijl geeft het huis een nieuwe dimensie aan de magie rond champagne. Champagne De Roval is een schat van een parel die zich omringt met de klasse van juwelen.

 

Dubbele sieraad: U herkent een Champagne De Roval aan zijn zeldzame elegantie. De godendrank heeft een jasje dat puur goud uitstraalt, verfijnd met dunne, diamantachtige en speelse snoertjes. De zeer fijne en gulle bubbels geven blijk van een lange rijping waardoor de meest diepe smaken zich uitgebreid ontplooien in de mond.

 

De verfijndheid en kostbaarheid van Champagne De Roval worden kracht bijgezet door een fles met een aantrekkelijke charme. Het diepkleurig en fonkelend goud van de wijn ontmoet er het edel metaal van het etiket en de pareling van de bubbels komt er samen met de diamanten van het label. Dit pure sieraad is ontwikkeld met een tijdloze passie die tot uiting komt in een prachtige, zwarte fles met gouden en diamanten toetsen, geherbergd in een koningsblauwe koffer. Over ieder detail is nagedacht om de luxe en perfectie zo veel mogelijk te laten spreken.

 

Een heerlijke godendrank…De typische smaak van Champagne De Roval komt tot uiting in de uitgebreide complexiteit van de subtiele assemblages. De rijkheid aan aroma’s is het resultaat van een weldoordachte keuze van wijngaarden in 11 gemeenten in twee prestigieuze regio’s van de Champagnestreek: La Côte des Blancs en de Vallée de la Marne. Maison De Roval baat 17 hectaren wijngaard uit die één voor één hun kracht halen uit deze koninklijke terroir. Op de flanken en in de valleien groeien weelderig de druivensoorten Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Alleen de beste en uitzonderlijke crus de millésimes komen terecht in de samenstellingen van de Cuvées Spéciales van Maison De Roval en … in een prestigieuze opbergkoffer: Een prestigieuze champagne vraagt om een unieke en beeldschone fles, een echt juweeltje. Het antwoord is een zwarte, mysterieuze kleur met als bij toverslag een fijn gouden lelieblaadje versierd met vijf diamanten en een muselet dat uit twee geciseleerde lelieblaadjes bestaat. De gouden schittering is ook zichtbaar als kroonjuweel op een luxueus etiket dat fijn bewerkt is door vakmensen uit de juwelensector.

 

De Champagnes De Roval bestaan uit een exclusief gamma Cuvées Spéciales met een elegante maturiteit: De Brut, een Blanc de Blancs gemaakt uit Chardonnay Crus van hetzelfde jaar, De Millésime 2003, een uitzonderlijke Blanc de Blancs, De Rosé, subtiele assemblage van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier en De Millésime 2009 als Blanc de Noirs: de perfecte kwaliteit van de druiven die deels in de wijngaarden van het domein Breton groeien en een ideale rijping in de koele krijtgroeves zorgen voor Cuvées Spéciales met slechts bitter weinig toevoeging van doseerlikeur.