Corendon: uitbreiding aanbod Belgische markt

22 bestemmingen vanuit Brussel, 9 vanuit Maastricht

Touroperator Corendon is klaar voor een topzomer. Nu de coronapandemie zo goed als verleden tijd is en de maatregelen in zowat alle Europese landen afgevoerd worden is de verwachting dat er deze zomer massaal naar de zon gereisd zal worden. Daarom heeft Corendon aangekondigd om deze zomer maar liefst 22 bestemmingen aan te bieden vanuit Brussel. Hierbij populaire eilanden als Mallorca, Ibiza, Tenerife en Gran Canaria, maar ook het Turkse Antalya, Bodrum en Dalaman en de Griekse eilanden zoals Kreta, Kos, Rhodos, Corfu en Zakynthos. Daarnaast herneemt Corendon haar activiteiten vanop Maastricht Aachen Airport met maar liefst negen bestemmingen. Wie met Corendon boekt voor een vakantie met vertrek vanuit Maastricht, kan trouwens opnieuw genieten van gratis parking voor de duur van zijn vakantie.

Corendon haalt het zware geschut boven voor komende zomer en zal in de maanden juli en augustus de Belgische klant verwennen met niet minder dan 31 vluchtverbindingen. 22 daarvan vertrekkend vanuit Brussels Airport.

Brussels airport :

Spanje: Ibiza (3x), Mallorca (4x), Tenerife (4x), Gran Canaria (4x), Lanzarote (2x) en Malaga (2x) Griekenland: Kreta (dagelijks), Kos (dagelijks), Rhodos (dagelijks), Corfu (2x), Samos (1x), Lesbos (1x) en Zakynthos (3x) Turkije: Antalya (dagelijks), Bodrum (4x), Dalaman (1x) en Izmir (2x) Egypte: Hurghada (4x) Portugal: Faro (2x) Bulgarije: Burgas (1x)  Dominicaanse Republiek: Punta Cana (2x) Curaçao: Willemstad (2x)

Maastricht Aachen Airport: nog eens 9 vertrekken met gratis parking:

Ook vertrekken vanuit Maastricht Aachen Airport behoort opnieuw tot de mogelijkheden. Voor heel wat Belgen is Maastricht een ideale uitvalsbasis. Zo is de luchthaven makkelijk bereikbaar, hoef je nooit rekening te houden met files richting Maastricht en zijn er nauwelijks wachtrijen aan de check-in. Hierdoor hoef je slechts 1,5u voor vertrek aanwezig te zijn en kan je rekenen op gunstige vertrektijden. Last but not least biedt Corendon al haar klanten die vertrekken vanuit Maastricht gratis parking aan voor de duur van hun verblijf.

Spanje: Mallorca (1x) Griekenland: Kreta (3x), Rhodos (2x), Kos (2x) en Zakynthos (1x) Turkije: Antalya (4x) en Bodrum (3x) Bulgarije: Burgas (2x)

Vanuit Maastricht Aachen Airport zullen alle vluchten uitgevoerd worden met de eigen Corendon vloot. Voor de vluchten vanuit Brussel zal er naast de eigen toestellen ook stoelen ingekocht worden op vluchten van Transavia, Brussels Airlines en Air Belgium.

“Met ons huidige aanbod zitten we terug op het niveau van 2019”, zegt Atilay Uslu, oprichter van Corendon. “Mensen hebben lang moeten wachten om opnieuw zonder zorgen en maatregelen te kunnen reizen. Die tijd is nu eindelijk aangebroken, dus zijn we klaar om de reisgrage Belg opnieuw de beste vakantiedeals te kunnen aanbieden, op de bestemmingen van zijn voorkeur. Daarnaast hebben we met Curaçao, de Dominicaanse Republiek en de Griekse Eilanden Lesbos en Samos ook enkele nieuwe bestemmingen in ons aanbod, die bij de Belgische klant zeker in de smaak zullen vallen.”

Voor meer info en het boeken van een vakantie: www.corendon.be