Crowne Plaza Egypte

Crowne Plaza Hotels & Resorts opent eerste hotel in Egypte

 

IHG Hotels & Resorts kondigt de opening aan van Crowne Plaza West Cairo- Arkan – haar eerste hotel in Egypte. Gelegen in het westen van de Egyptische hoofdstad, is Crowne Plaza West Cairo-Arkan het eerste premium hotel in het hart van Sheikh Zayed. Een ideale combinatie van reizen voor zaken en vrije tijd.

Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne zakenreiziger, begrijpt Crowne Plaza Hotels & Resorts heel goed hoe werk en privé kunnen worden gecombineerd, dit wordt tot leven gebracht in de hotels door middel van een modern, duidelijk en doelgericht ontwerp met multifunctionele zones, heerlijk eten en drinken en een warme en boeiende benadering van de dienstverlening aan de gasten.

Het hotel ligt in de nabijheid van het plateau van de piramides van Gizeh en het Grote Egyptische Museum. De toplocatie van het hotel biedt volop entertainmentmogelijkheden, een groot auditorium en high-end retailmogelijkheden, zodat aan de behoeften van elke gast kan worden voldaan. Alle 178 kamers en suites van het Crowne Plaza West Cairo Arkan maken deel uit van de iconische bezienswaardigheid Arkan Plaza en hebben een kenmerkend modern ontwerp en indeling om de productiviteit en het herstel te bevorderen en de gasten te inspireren.

Gasten kunnen ook ten volle profiteren van de Plaza Workspace van het hotel, de flexibele en hybride nieuwe lobbyruimte die dagelijkse bezoekers en hotelgasten de mogelijkheid biedt om moeiteloos te switchen tussen werk en vrije tijd, of het nu is om alleen te werken of collega’s of vrienden te ontmoeten. Crowne Plaza West Cairo – Arkan heeft ook vijf vergaderzalen en evenementenruimtes samen met een exclusieve Club Lounge. Met het Meet with Confidence-programma van IHG hebben gasten de flexibiliteit om toekomstige vergaderingen en evenementen te boeken zonder annuleringskosten in de deelnemende hotels. Een toegewijde Crowne Plaza Meeting Director zorgt ervoor dat elk evenement een succes wordt.

Crowne Plaza West Cairo-Arkan is de thuisbasis van een reeks voortreffelijke eetgelegenheden. Amphora, de all-day dining, neemt gasten mee op een reis langs de mediterrane kust met inspirerende interieurs en een ruim terras en serveert een indrukwekkende selectie van heerlijke gerechten, doordrenkt met prikkelende smaken en krachtige aroma’s. Mayrig, het langverwachte hartige, Armeense restaurant is eindelijk geland in West-Cairo. Het restaurant komt helemaal uit Libanon en Armenië en biedt levendige recepten, vermengd met kruiden uit de zijderoute en doorspekt met kenmerkende aroma’s. Miss Li Lee’s is geïnspireerd door de levendige straten van Azië en combineert hedendaags design met traditionele, culturele elementen in combinatie met een opvallend plafond, een scherp decor en kleurrijke muurschilderingen. Het restaurant biedt exquise Pan-Aziatische favorieten en kenmerkende cocktails terwijl gasten genieten van het spectaculaire uitzicht over de stad vanaf het buitenterras van Miss Li Lee’s.