De Magie van de feestdagen

Ontdek onze kerststronken in het hart van een betoverd bos en breng een stukje magie op tafel.  Om de feestdagen te vieren, creëren Les Tartes de Françoise een Betoverd Bos. Een gouden confetti sneeuw landt op de chocoladebomen en verlicht ze. Terwijl we onze feestelijke wandeling maken, ontdekken we vier recepten voor heerlijke en gezellige kerststronken.

Te koop aan de prijs van 54 € (10 stukken), 29 € (6 stukken) – duo kerststronken 18 € (2 stukken). Beschikbaar vanaf 30 november. Uitzonderlijk leveren overal in België op 24, 25 en 31 december.

Praliné Koffie : Een opgerolde kerststronk met crème au beurre. Françoise heeft dit traditionele kerstrecept opnieuw onder de loep genomen om deze creatie naar een nog hoger niveau te tillen. Op een laagje knapperig gepofte rijst vind je een koek besmeerd met een praliné van geroosterde hazelnoten en crème au beurre van koffie en dit gerold in de vorm van een kerststronk. Het geheel wordt bedekt met een nieuwe laag crème au beurre van koffie.

Framboos/nougat: Deze kerststronk met framboos en nougat is een nieuwe toevoeging aan ons assortiment. Een zachte vanillebiscuit bedekt met een nougat crunch (een mengsel van amandelen en witte chocolade). Op dit koekje ligt een frambozenmousse met een lichte kern van amandelblancemange en gekonfijte citroen. Deze kerststronk met framboos is vervolgens bedekt met een frambozenspiegelglazuur voor nog meer elegantie.

Pure chocolade Bourbon vanille

De heerlijke smaak van chocolade en de zoetheid van vanille zijn bij deze kerststronk perfect in balans. De basis bestaat uit een génoise van cacao en een crunch van praliné voor een extra knapperig karakter. Daar bovenop vind je een creatie van pure chocolademousse met een romige kern van vanillebourbon. Het geheel is bedekt met chocoladespiegelglazuur.

Mango Passievrucht

Een exotische kerststronk voor warme en zonnige feestdagen. Dat belooft Françoise je met deze kertstronk met een passievruchtmousse, een lichte mangomousse en abrikozenconfijt. Het geheel rust op een amandel dacquoise en is bedekt met prachtig mango spiegelglazuur.

Infos en online reservaties via www.tartes.be