Deliveroo Dendermonde

Deliveroo bezorgt vanaf nu Carrefour-boodschappen in Ros Beiaardstad

 

Honderden producten van Carrefour Express Dendermonde binnen de 30 minuten geleverd. Dendermondenaars laten vanaf nu via de app van Deliveroo honderden Carrefour-producten binnen de 30 minuten thuis, of waar ze ook willen, bezorgen

Carrefour Express Dendermonde op de Donckstraat 1 geeft het startschot voor de nieuwe bezorgdienst. Later volgen mogelijks ook andere winkels in de stad. De leverbare producten zijn geschikt voor elk budget en elke gelegenheid, gaande van aperitiefhapjes tot uitgebreide maaltijden, verse groenten, zuivel of alcoholische dranken.

Deliveroo profileert zich hiermee als de marktleider van de quick commerce (snelle levering van buurtwinkels). Ter ere van de lancering krijgen klanten bij bestellingen van meer dan 20 euro een gratis fles roséwijn

Dendermondenaars kunnen vanaf nu via de app van bezorgingsdienst Deliveroo honderden producten van de Carrefour Express-winkel op de Donckstraat 1 binnen de 30 minuten thuis, of waar ze ook willen, laten bezorgen. De Ros Beiaardstad is hiermee de achtste stad in België– na Antwerpen, Bergen, Brussel, Charleroi, Gent, Hasselt en Luik– waar Deliveroo en Carrefour samenwerken. De partners zullen in de nabije toekomst ook verder uitbreiden naar andere Belgische steden.

In totaal hebben klanten keuze uit honderden producten, waaronder kant-en-klaarmaaltijden, fruit, groenten, vlees, melk, snacks en schoonmaakproducten, maar ook bier en andere dranken. Naast de meer klassieke categorieën, kunnen klanten ook basisbenodigdheden voor baby’s of huisdieren bestellen. De kwaliteit van de producten staat centraal en er zal ook een ruim aanbod aan biologische producten beschikbaar zijn, ideaal voor een aperitief of een snelle hap. Klanten kunnen tussen 17 uur en 22 uur bestellingen plaatsen met een minimum bestel bedrag van 15 euro.

Naast de standaardbezorging, bieden Carrefour en Deliveroo ook pick-up aan: een praktische en snelle oplossing die het mogelijk maakt om via de app een bestelling te plaatsen en boodschappen tien minuten later in de winkel op te halen, zonder dat de klant leveringskosten hoeft te betalen.

Het is de vestiging Carrefour Express in de Donckstraat 1 die het startschot geeft voor de nieuwe bezorgdienst in Dendermonde. In de toekomst blijven Deliveroo en Carrefour kijken naar verdere uitbreidingen van hun samenwerking in de regio.

Duurzame samenwerking

De succesvolle lanceringen zijn het resultaat van een duurzame samenwerking tussen Carrefour en Deliveroo die een jaar geleden van start ging in Brussel. Daarom besloten de bedrijven om hun partnerschap te verzilveren met een Europees samenwerkingsakkoord. Zo kunnen ze hun klanten nog meer snelle bezorgopties aanbieden in de belangrijkste Europese steden. Naast België, werken Deliveroo en Carrefour samen in onze naburige landen Frankrijk, Spanje en Italië.

De samenwerking kadert binnen de ambitie van Carrefour om te blijven innoveren en hun klanten makkelijker toegang te geven tot hun producten. Op het moment dat sommige internationale spelers de markt verlaten, beslist Deliveroo net om verder uit te breiden met hun quick commerce aanbod. Deliveroo profileert zich als marktleider op het groeiend segment van het laten leveren van buurtwinkels en speciaalzaken.

Groei verderzetten

Deliveroo, dat in België samenwerkt met 3.000 restaurants en 3.000 koeriers, kende de voorbije maanden en jaren een snelle groei en expansie in het aantal leveringen en wil deze trend voortzetten. In het buitenland heeft Deliveroo al ervaring met grote namen zoals Monoprix en Picard in Frankrijk, Carrefour en Fresco in Italië en Marks & Spencers in Hongkong, Waitrose in het Verenigd Koninkrijk.

Om de samenwerking en de lancering in Dendermonde te vieren, krijgt de Dendermondenaar bij elke bestelling van meer dan 20 euro een gratis fles roséwijn.

Aurélie Gerth, woordvoerster bij Carrefour: “Samenwerken met Deliveroo stelt ons in staat om nog dichter bij de Dendermondenaar te komen en tegemoet te komen aan hun steeds veranderende behoeften. Wat we met Deliveroo in verschillende Belgische steden mogelijk maken, maakt deel uit van wat de toekomst van lokaal kopen voor ons betekent. We zijn blij dat we samen met Deliveroo hier verder naartoe werken en mensen in minder dan 30 minuten hun Carrefour boodschappen thuis kunnen laten leveren.”

Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo: “De Dendermondenaar kan dankzij dit nieuwe partnerschap in slechts 30 minuten op zijn wenken bediend worden met een enorm gamma producten. Ondanks de uitdagingen van sommigen, gelooft Deliveroo in Quick Commerce en flitsbezorging. Dat bewijzen we door deze nieuwe stap in de samenwerking met Carrefour die nu al in een tiental steden goed loopt. Met onze zin voor innovatie en door samen te werken met merken die bij Belgen in de smaak vallen, blijven we voldoen aan ieders goesting. Vandaag is Deliveroo alvast de speler in België met het breedste aanbod en de grootste geografische dekking