Eerste locatie van Huttopia-groep in België

CityKamp gaat stadscamping in Antwerpen openen

In park Middenvijver in Antwerpen gaat de Franse organisatie Huttopia haar eerste camping in België openen. De stad Antwerpen heeft de Huttopia-Groep gekozen om een nieuwe camping op de Linkeroever te realiseren, die in de zomer van 2024 de eerste gasten zal verwelkomen. CityKamp Antwerpen combineert de directe nabijheid van de stad met comfortabel kamperen in een groene omgeving. Antwerpen is de tweede bestemming buiten Frankrijk met een CityKamp, vorig jaar opende al CityKamp Valkenburg-Maastricht in Nederland.

Met deze nieuwe uitbreiding komt het totaal aantal CityKamps op zeven. Philippe Bossanne, de oprichter van Huttopia, kijkt alvast erg uit naar de samenwerking: ‘We zijn erg trots dat stad Antwerpen Huttopia heeft gekozen voor de bouw van deze CityKamp, dat ideaal is gelegen in het hart van een natuurgebied en dicht bij het stadscentrum. Voor Huttopia is Antwerpen een zeer belangrijke stap in de ontwikkeling van een netwerk natuurlijke stadscampings in de grote Europese steden.’

CityKamp Antwerpen krijgt 200 staanplaatsen, waarvan 50 accommodaties en 150 plekken voor gasten met eigen tent, caravan of camper. Daarnaast komt er een restaurant met terras, een speeltuin en ontmoetingsruimte.

De Huttopia-Groep heeft veel vertrouwen in de Belgische markt en hoopt in de nabije toekomst ook onder het merk Huttopia activiteiten in België te ontwikkelen.