Eerste voco hotel in Afrika in Zuid Afrika’s trendy wijk Rosenbank Johannesburg

Voco The Bank Johannesburg : IHG Hotels & Resorts, een van ‘s werelds toonaangevende hotelbedrijven, heeft voco The Bank Johannesburg Rosebank geopend – het eerste voco hotel in Afrika. Als een van IHG’s nieuwste hotelmerken combineert voco de zekerheid van een wereldmerk met de informaliteit en charme van een individueel hotel.

The Bank, het opvallende nieuwe architecturale juweel van Rosebank, ligt op korte afstand van de Gautrain (Metro Express) en wordt omringd door het bruisende ‘walk-work-play’-district Rosebank. voco The Bank Johannesburg Rosebank tilt ruimte, verfijning en artisticiteit naar een hoger niveau, met een reeks prachtig ingerichte kamers en suites met het doordachte, ontspannen en ongedwongen design dat zo kenmerkend is voor het voco-merk, evenals een benijdenswaardige collectie originele lokale kunstwerken. Een luxe toevluchtsoord in het hart van een van de meest trendy districten van de stad, een internationaal zakencentrum dat bekend staat om zijn winkels, kunst en design, en exclusiviteit, voco The Bank Johannesburg Rosebank maakt de belofte van zijn naam waar – ‘uitnodigen’ of ‘samenkomen’ in het Latijn.

Het 131 kamers tellende hotel belichaamt de kenmerken van voco met exclusieve kenmerken en onderscheidende kenmerken, waardoor het zich onderscheidt voor een gedenkwaardig verblijf. Elke gast zal het voco kenmerkende ‘come on in’ warme welkom ervaren, met de belofte van een snelle, eenvoudige check in, met toegewijde voco hosts en een lokaal geïnspireerde welkomsttraktatie. Als onderdeel van de transformatie van het pand profiteren de kamers van het voco designconcept met doordacht comfort, zoals behaaglijk beddengoed, Antipodes hoogwaardige biologische verzorgingsproducten in grotere dispenserflessen, en high-speed Wi-Fi, Smart TV’s, executive bureaus en verfrissingen op de kamer. Zakenreizigers zullen blij met doordachte functies zoals de in-room hand-held kledingstomer en grote werkruimte met internationale adapters en USB-poorten.

Voor een voorproefje van het ‘voco leven’, het opwindende en moderne mid-eeuws geïnspireerde all-day eetcafé, Proud Mary, bevindt zich op de begane grond van The Bank gebouw, terwijl Workshop17, een toevluchtsoord voor werken op afstand, te vinden is op slechts een verdieping hoger. voco Johannesburg Rosebank beschikt ook over een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Gasten van voco The Bank Johannesburg Rosebank kunnen in de kamer dineren met een keuze uit het innovatieve menu van Proud Mary’s met heerlijke kleine gerechten, salades, grillgerechten en een boetiek wijnkaart die u bij geen enkele andere eetgelegenheid in de stad