Eindejaarsfeesten worden Belgisch & bio

De Belgische e-shop eFarmz is “the place to be” voor de eindejaarsfeesten! Je vindt er niet alleen meer dan 900 biologische en seizoenproducten, maar ook maaltijdboxen voor oudejaarsavond als je even géén inspiratie hebt in de keuken. Bonus: een bonte selectie aan cadeaus die de kerstman met veel plezier zal mee nemen op zijn slee. Met eFarmz wordt het eindejaar bio en Belgisch!

DE MEEST BELGISCHE ONDER DE FEESTMENU’S

Voor fans van onze maaltijdboxen

Niet iedereen wil zich uitsloven in de keuken tijdens de feestdagen, en daar is helemaal niks ergs aan! Soms willen we gewoon even op adem komen en gezellig samen zijn met familie of vrienden. Herken je jezelf hierin? Dan heeft eFarmz.be een kant en klare oplossing voor jou. Je kan (bijna) direct de benen onder de tafel schuiven met de eindejaarboxen, perfect om indruk te maken op je gasten zonder lang in de keuken te moeten staan.

Kerstbox – vanaf 19,83€/pp : Aperitief : Krokante en eetbare lepels van Ecopoon met mousse van verse kaas en gerookte zalm – Voorgerecht : Pompoencappuccino met slagroom en rauwe ham van bij Corposain – Hoofdgerecht : Everzwijnbiefstuk met wortelgroenten en Hasselbackaard-appelen – Dessert : Pure chocolade-dessert met sinaasappel en nougat van l’Atelier de Max

Vegetarische kerstbox – vanaf 16,50€/pp. Aperitief : Krokante en eetbare lepels van Ecopoon met peer, walnoten en mousseline van blauwe kaas van de Fromagerie du Gros Chêne – Voorgerecht:  Pompoencappuccino, slagroom en crumble  van gerfermenteerde look-broodje van de bakkerij Belge & Bio – Hoofdgerecht: Knolselderij-steaks met veenbessensaus en aardappelen met gedroogde champignons van Supersec – Dessert : Pure chocolade-dessert met sinaasappel en nougat van l’Atelier de Max.

De kerstboxen zijn nu online. Ze zijn leverbaar in de week van 19/12-24/12.

Voor wie van klassiekers houdt en er géén probleem mee heeft om zijn/haar/hun keukenschort rond te strikken

Tijdens de feestdagen worden veel mensen een beetje nostalgisch. Op tv is het tijd voor de klassiekers: Home Alone, Love Actually en al die tijdloze films die we jaar op jaar herbekijken! Deze nostalgie zorgt ervoor dat we gerechten willen eten die ons lichaam en ons hart verwarmen! Op eFarmz.be vind je alles wat je nodig hebt!

Aperitief – Een glas Matilde, een overheerlijke bio-prosecco Brut D.O.C.G 100% biologisch, 100% Belgisch en het aperitief begint! Laat je verleiden om er een stukje Luikse witte pens van Saucisses bij te serveren, geserveerd met een heerlijke pompoenspread van La Vache qui regarde passer les trains of een streepje gelei van zoete wijn van Aux Vraies Saveurs. Voor de puristen hebben we natuurlijk mosterd op ambachtelijke wijze van Aux Vraies Saveurs, de droge worsten van Bart Sywyn of de ambachtelijke paté met fazant van Belgisch wild van Condroz Gibier.

Voorgerecht – Tartaar van avocado met gerookte zalm ; Hoofdgerecht – Hertensteak met gepocheerde peren, veenbessen en aardappelgratin; Dessert – Ganache van donkere chocolade geparfumeerd met hazelnoot en fleur de sel

Voor groenteliefhebbers!

Voor wie minder vlees wil eten of meer verantwoord wil consumeren, zijn er genoeg mogelijkheden! Met de populariteit van internationale chefs als Yotam Ottolenghi, Claire Vallée of Nicolas De Cloedt is er geen gebrek aan inspiratiebronnen voor het samenstellen van een volledig plantaardig nieuwjaarmenu! Op eFarmz.be vind je alles wat je zoekt: biologische en Belgische seizoengroenten zoals pompoen, butternut, aardperen, knolselderij, oude wortelsoorten in geel, paars of oranje of zelfs de smaakvolle Corne de Gatte-aardappen. Je eindejaarmenu was nog nooit zo kleurrijk!

En eFarmz vergeet je ook niet voor Nieuwjaar !

Voor Nieuwjaar heeft eFarmz.be een briljant idee: een maaltijdbox met gerechten om te sharen, met familie of vrienden om deze feestmomenten gezellig en lekker  te maken! Met klassieke en makkelijke recepten zoals tartiflette is de sfeer 100% gegarandeerd!

Het perfecte eindejaarsfeest-en-chill-menu? Bestel een raclette van kaasaffineur Saint-Octave op eFarmz of zet zelf je kaaskenner-pet op en maak een selectie van de crème de la crème van kaas op eFarmz. De essentials voor de eindejaarsfeesten zijn zeker en vast de Chaource met truffels of de Romana, een rauwe koemelkkaas met grijsblauwe kern van het Plateau du Gerny of de biologische geitenkaasbuches met kruiden, peper of paprika van De Volle Maan. Voor nog meer cheesyness bestel je gewoon een overheerlijke Frans-Zwitserse fondue!

Lokale cadeaus onder de kerstboom? Of je nu graag kookt, knabbelt of op zoek bent naar cadeautjes,… op eFarmz.be vindt iedereen zijn gading tijdens de eindejaarperiode.