Euro en Vaderdag

De papa’s zullen genieten, en niet alleen van het voetbal! Het EK staat voor de deur en dus wachten we allemaal vol ongeduld tot we onze voetbalshirts en kleurrijke vlaggen weer uit de kast mogen halen! Dit jaar maakt Leonidas zich op voor het kampioenschap met heerlijke voetballetjes in chocolade!

Voetbal- en chocoladeliefhebbers vinden in hun favoriete Leonidas-winkel maar liefst acht verschillende chocoladevoetballetjes in de kleuren van de verschillende landen. Acht succesrecepten waar onze klanten dol op zullen zijn: pure chocolade – praliné;  melkchocolade – gezouten karamel; melkchocolade – hazelnootpasta: melkchocolade – praliné biscuit; melkchocolade – krokante praliné; witte chocolade – praliné met gepofte rijst; witte chocolade – praliné en hazelnoten en melkchocolade – vanillecrème

Want chocolade moet je gewoon delen!

Om elke voetbalavond nog leuker te maken biedt Leonidas dit jaar een speciale doos aan met chocoladevoetballetjes om te delen. Een sharing box om op tafel te zetten en een echt samenhorigheidsgevoel te creëren met vrienden en familie.

Laat je verleiden door deze verrukkelijke chocolaatjes en maak van elke voetbalmatch een heerlijke gelegenheid om samen te vieren.

Naast deze bijzondere doos heeft Leonidas voor de gelegenheid ook een leuke aankleding ontworpen voor de zakjes. Zowel de doos als de zakjes zijn bovendien perfect als geschenkje voor de beste papa ter wereld, onze geliefde held, op 9 juni!

Aanbevolen consumentenprijs : Zakje € 17,20 – Sharing box: € 23,50