Faern, nieuwe verzameling lifestyle resorts in de idyllische Zwitserse Alpen

LANCERING DECEMBER 2022

In december 2022 wordt Faern gelanceerd; een nieuwe collectie opvallende lifestyle resorts in de Zwitserse Alpen waar grote en kleine festiviteiten elke ontmoeting zinvol maken. Faern zal met twee hotels debuteren; Faern Arosa Altein en Faern Crans-Montana Valaisia, en zal elke alpenbestemming benaderen met een frisse, nieuwe kijk, geïnspireerd door de schilderachtige bezienswaardigheden, het samenbrengen van mensen en het allerbeste van het leven in de hoogte.

We zijn verheugd om de opening aan te kondigen van Faern, Zwitserland’s nieuwe lifestyle resorts, met de introductie van Crans-Montana en Arosa die in december 2022 van start gaan. Faern wordt de nieuwste hotspot van Zwitserland voor sneeuwgeobsedeerde skiërs en snowboarders, maar we zijn ook verheugd om ons aanbod in het zomerseizoen voort te zetten met wellnessactiviteiten, wandel- en fietsroutes. Faern is enthousiast om gasten te verwelkomen waar elke ontmoeting doelgericht en betekenisvol is’. Romain Semmel & Thibault Catala, mede-oprichters

De merknaam Faern is ontstaan uit het Duitse Feiern, wat “vieren” betekent, en het Engelse fern, een icoon van bergflora. Faern wil van elke ontmoeting een feest maken; een vreugdevolle gemeenschap door het ontwerp, de service en de ervaringen.

Het ontwerp is geworteld in de traditionele jaren ’70 alpine charme met stedelijke en modern gemak, de resorts zijn gelegen op enkele minuten van hun respectieve ski-liften, waardoor voor een naadloze ski-ervaring ontstaat vanaf de aankomst. Beide bestemmingen hebben ook een uitgebreid wellness-aanbod met binnen- en buitenzwembaden voor gasten en bezoekers.

Zowel in Arosa als in Crans-Montana zijn de gasten van harte welkom in de restaurants en cocktailbars van de bestemmingen, maar ook voor apres-ski evenementen in de winter of poolbarfeesten tijdens de zomermaanden. Details over het F+B aanbod zullen weldra beschikbaar zijn.

Locaties: Faern Crans-Montana Wallisië: Route de Vermala 10-12, CH-3963 Crans-Montana – Faern Arosa Altein: Alteinstrasse 33, CH-7050 Arosa