Generator Dublin

In de aanloop naar St. Patrick’s Day komt Generator Dublin, een leuk en toegankelijk designhotel met kamers voor elk budget, in de St. Patrick’s Day stemming met exclusieve drankjes, geweldige kamerprijzen en een optreden van de opkomende band First Day Lions.

Generator Dublin ligt in het hart van de Ierse hoofdstad, op 1 minuut lopen van Jameson Distillery Bow St. en op 14 minuten lopen van Dublin Castle. Dit gezinsvriendelijke hostel ligt op 1,3 mi (2,1 km) van Trinity College en op 1,4 mi (2,3 km) van Guinness Storehouse, waardoor het de perfecte plek is om dit jaar te verblijven voor St Patricks Day.

Generator Dublin staat bekend om zijn toegankelijke kamerprijzen en gelijkgestemde klantenkring van creatievelingen en jongeren. Het heeft een Art Deco design en beschikt over extra voorzieningen zoals gratis draadloze internettoegang, een speelhal/gameroom, en een televisie in een gemeenschappelijke ruimte, evenals een hostelrestaurant, Generator Food, voor lunch of brunch, en een koffiehuis en café.

Om de feestdag te vieren kunnen gasten genieten van een optreden van de indieband First Day Lions terwijl ze genieten van de drankjes die de herberg aanbiedt. Bezoekers kunnen genieten van 3 voor 12 euro Sambuca, Tequila of de traditionele Baby Guinness, maar ook van pints vanaf 5 euro.

https://staygenerator.com/hostels/dublin