GIMBER is het heerlijke non-alcoholische drankje waar je op zat te wachten

> Puur, lekker, Belgisch, bio & gezond – > Geen toegevoegde smaakstoffen of bewaarmiddelen – > Eindelijk een alcoholvrije drank met karakter!

Je kent het probleem ongetwijfeld. Je bent op het zoveelste event waar je moet kiezen tussen alcohol, een overdosis suiker of ‘een waterke’. Dimitri Oosterlynck kende dit probleem ook, en ging op zoek naar een verrassend en verfrissend drankje dat zijn mannetje kan staan. Toen dit op niets uitdraaide ontwierp hij eigenhandig een volwaardig en op en top gezond alternatief. Introducing GIMBER: een heerlijke, geconcentreerde en 100% biologische gemberdrank zonder alcohol, maar boordevol karakter!

GIMBER: eindeloos veelzijdig

Een heerlijk verfrissend en krachtig aperitief op tafel toveren doe je simpelweg door koud bruiswater toe te voegen aan 3cl GIMBER. Werk af met wat ijsblokken, een takje tijm of munt en een partje limoen!

Meer zin in een warme opkikker? Voeg heet water toe aan een shot GIMBER, of combineer met munt- of groene thee en citroenverbena of limoen. Warme chocolademelk wat beugedronken? Voeg er 2cl GIMBER aan toe, een snuifje zeezout en een koffielepel vanille-extract: weg sleur!

Ook in de keuken voegt GIMBER een unieke toets toe aan je gerechten. Werk een stuk zalm af door het in te smeren met een mengeling van olijfolie, sojasaus, wat look en GIMBER voor je het in de oven schuift: feestje op je smaakpapillen gegarandeerd! Of wat dacht je van gemberkoekjes op smaak gebracht met GIMBER?

Rolls Royce van de gember

GIMBER wordt gemaakt met de beste Peruviaanse Gember, die door kenners als de Rolls Royce onder gembersoorten beschouwd wordt. “Deze kwaliteitsgember biedt veel meer smaak, maar wordt slechts weinig gebruikt omdat het door zijn koppig en vezelrijk karakter moeilijker te verwerken en persen valt”, vertelt oprichter en bezieler Dimitri Oosterlynck. “Ik moest op zoek naar een speciale pers die niet meteen stuk ging of verstopt raakte”.

GIMBER is echter geen pure gemberdrank, gezien de gember gebalanceerd wordt door er een uitgelezen selectie aan kruiden en wat limoen aan toe te voegen. Noem het ook geen siroop, bij GIMBER is het hoofdingrediënt niet water of suiker, maar gember! Er worden geen smaak- of bewaarstoffen toegevoegd, en slechts een minimum aan Colombiaanse rietsuiker die voor een natuurlijke gekarameliseerde toets zorgt.

“Oorspronkelijk maakte ik de keuze voor een concentraat vanuit ecologisch standpunt, zo hoefde er geen water vervoerd te worden. Al snel bleek het een extra troef: GIMBER-lovers begonnen er mee te experimenteren en ontdekten al snel de veelzijdigheid die een voorgemengd drankje moeilijker kan bieden” – Dimitri Oosterlynck

Unleash the power of GIMBER

Aan gember worden vaak helende krachten toegewezen, maar wat is er nu van aan? Feit is dat gember tsjokvol gingerol zit, een wetenschappelijk bewezen anti-oxidant en ontstekingsremmer. Verder is het goed voor je spijsvertering en verlaagt het je cholesterol. What more could you ask for? Gezien GIMBER 40% gember bevat is het dus naast heerlijk kruidig ook lekker gezond en bovendien vrij van E-nummers en andere toevoegingen zoals citroenzuur!

GIMBER zag het levenslicht in maart 2018, maar is intussen al in heel wat mooie bars, restaurants en (pop-up) shops in België en Nederland te vinden. Denk maar aan Frederiek Van Pamel in Brugge, Mamuli Conceptstore in Buizingen, Alice Magasin in Gent, de BI’OK winkels in Waals-Brabant of Resto Henri, Café Walvis en Färm in Brussel! Ook in Nederland is GIMBER al aanwezig in mooie zaken als Klevering in Amsterdam, Conceptstore NYHAVN in Haarlem, Le Marais in Maastricht, Kiebert Natuurlijk in Heemstede, en de Organic Food For You winkels in Amsterdam, Laren en Bergen.

Een fles van 70cl GIMBER heb je al voor €24,95. Een halve liter GIMBER is de jouwe voor €21,95. En een leuke flacon in meeneemformaat van 20cl om overal de life of the party te zijn kost je €13,95. Ongeopend kan je GIMBER tot één jaar na aankoop bewaren. Eens geopend bewaar je GIMBER tot zes weken in de koelkast. Schud GIMBER voor gebruik.