Good Girl & Bad Boy gold fantasy collector editions

Voor de feestdagen brengt Carolina Herrera Good Girl and Bad Boy Gold Fantasy uit, deze topgeuren zitten allebei in een gecoördineerde vergulde collector’s edition flacon. Supermodel en activiste Karlie Kloss, die Good Girl sinds de introductie in 2016 perfect belichaamt, wordt voor Gold Fantasy vergezeld door de nieuwe Bad Boy voor Herrera, Josh Upshaw.

Voor deze limited release zijn de iconische Good Girl-pump met hoge hak en de Bad Boybliksemschicht flacons volledig gehuld in prachtig gepolijst goud. De stiletto, een uitgesproken symbool van de empowerment van vrouwen, krijgt een extra vleugje luxe op de neus van glinsterende pailletten. Good Girl en Bad Boy zien er oogverblindend glamoureus uit en vormen samen een gedurfde alliantie, in glinsterend goud.

Net zoals glad goud zowel licht als schaduw reflecteert, vertegenwoordigen de geuren Good Girl en Bad Boy een wereld van dualiteit. Met een contrasterende mix van ingrediënten, zoet en sensueel tegelijk, onthult Good Girl alle vrouwelijke facetten, van licht tot donker, zacht en krachtig. De befaamde parfumeurs Louise Turner en Quentin Bisch waren de vindingrijke breinen achter het originele Good Girl parfum, waarvan de formule geïnspireerd was op de fascinerende dualiteit van de moderne vrouw. “Naast elkaar geplaatste noten van ingrediënten die schitteren als goud, verrijken de geur met een verfijnd spel tussen goed en slecht, licht en schaduw”, legt ze uit. Good Girls stralende hart is als een geparfumeerde expressie van helderheid, terwijl Bad Boy zich zowel van zijn kwetsbare als sterke kant laat zien.

Bad Boy is de belichaming van de ultieme moderne man, een geur die even gestructureerd als briljant is en speelt met de contrasterende facetten van hedendaagse mannelijkheid. Warme en donkere, klassieke basisnoten werden onconventioneel verwerkt met een heldere frisheid om een perfecte twist te creëren die de van nature rebelse aard van de man weergeeft.

Elegante en dramatische metallic tinten maken deel uit van de stijlcodes van het huis sinds de eerste modeshow van Carolina Herrera in 1981, met glamoureuze glinsterende jurken die prachtig de sfeer van New York en het sprankelende nachtleven vastlegden. Een uitgaansleven, waarin mevrouw Herrera zelf centraal stond. Een regelmatige gast op Andy Warhols dinerfeestjes en vaak gespot in wat nog steeds wordt beschouwd als de ultieme nachtclub, Studio 54. Gedurfde glamour was altijd onderdeel van mevrouw Herrera’s wereld. Zoals de huidige creative director van Carolina Herrera New York Wes Gordon het prachtig verwoordt: “Er is geen betere bron van inspiratie dan de oprichtster zelf. Of het nu met accenten van gouden sieraden is of als total look, ze slaagt er altijd in om dit uitzonderlijke kostbare metaal speels en modern te laten aanvoelen.”

De collector’s editions van Good Girl en Bad Boy zijn ontworpen als krachtige juweeltjes voor de feestdagen en zitten in een doos die versierd is met een surrealistisch luchtgezicht. Sinds hun oorspronkelijke lancering zijn de geuren echte baanbrekers in de parfumwereld. Hun gevarieerde ingrediënten herinneren ons eraan dat er een wereld van contrasten schuilgaat achter onverschrokken zelfvertrouwen en dat ons stralende hart zich kan laten zien als een geparfumeerde expressie, boordevol gouden accenten.

Carolina Herrera Good Girl & Bad Boy Gold Fantasy zijn vanaf 26 september exclusief beschikbaar bij: ICI Paris XL in België – ICI Paris XL en zelfstandige parfumerieën in Luxemburg

Good Girl Collector Fantasy 80ml € 133,54 – Bad Boy Collector Fantasy 100ml € 112,76 – Opgelet, deze edities zijn tijdelijk.