Horecava 2023

De horeca heeft de afgelopen twee jaar een enorme transformatie doorgemaakt. Personeelstekorten, corona en inflatie dwingen de branche om sneller te veranderen. De Horecava Innovation Award 2023 verandert met de branche mee.

De juryleden en het team van Horecava hebben samen gekeken waar de branche behoefte aan heeft en hoe de Horecava Innovation Award in deze behoefte kan voorzien. Na jaren zonder echt grote horecabeurs is de behoefte bij innovators vooral netwerken, een podium en leren van elkaar. Daarom slaat Horecava met Horecava Innovation Award 2023 een nieuwe weg in. De deelnemers aan de Horecava Innovation Award worden deel van een community.

Horecava Innovation Award community kick off

In oktober van dit jaar zal een kick off voor de Horecava Innovation Award community plaatsvinden. Hierbij zullen oud winnaars, bekende deelnemers, een aantal juryleden en prominenten uit de start-up community aanwezig zijn. Samen gaan we kijken hoe de community vormgegeven moet worden, wat de doelen zijn en wat de stip op de horizon is.

Waar staat de Horecava Innovation Award community voor? • In contact komen met de beslissers in de branche; • Leren van andere deelnemers en winnaars; • Praktische tips en input van de juryleden van de Horecava Innovation Award; • Netwerken op de Horecava Innovation Award borrel op Horecava 2023.

Ook in de jury van de Horecava Innovation Award zijn een aantal veranderingen geweest. Horecava heeft afscheid genomen van de vorige voorzitter Hayk simons. Het was lastig iemand van zijn kaliber te vinden, maar wij denken met Puck Wilbers de juiste opvolger te hebben gevonden. Puck Wilbers is managing partner bij HTC Advies, Consumatics en Atir en brengt een wereld aan ervaring en kennis met zich mee. Wij zijn heel blij dat zij haar naam aan onze award wil verbinden als juryvoorzitter. Daarnaast zijn we heel erg blij met onze nieuwe juryleden Colin Westerwoudt (managing partner TIPPR) en Marissa Gubler (Product Manager Digital  – Travel & Recovery bij KLM).

Ieder jaar schrijven deelnemers zich in voor verschillende categorieën, waarbij alle inzendingen kans maken op de Duurzaamheid Award Karel de Vos. Een bijzondere trofee waarbij de nadruk ligt op ‘zorg voor een betere wereld’. De categoriën voor de Horecava Innovation Award zijn: • Equipment & Services; •     Food & Beverage; • Concepts, Interior & Design en • Digital, Apps & Social Media. Inschrijven voor de Horecava Innovation Award kan tot en met 3 oktober 2022, deelname is gratis. Zowel exposanten als niet exposanten kunnen meedoen.