Hotel Marcel New Haven, Tapestry collection by Hilton

Schrijft geschiedenis: het eerste net-nul hotel in de Verenigde Staten zal zijn.

Hotel Marcel New Haven, Tapestry Collection by Hilton zal binnenkort geschiedenis schrijven als wat vermoedelijk het eerste net-nul hotel in de Verenigde Staten zal zijn. Het revolutionaire hotel zal gebruik maken van hernieuwbare zonne-energiebronnen om de elektriciteit op te wekken die nodig is voor de gemeenschappelijke ruimtes, het restaurant, de wasserij, vergaderzalen en 165 kamers en suites. Het volledig elektrische hotel debuteert dit voorjaar en accepteert momenteel reserveringen voor 19 mei 2022 en daarna.

Hotel Marcel New Haven zal onafhankelijk van fossiele brandstoffen opereren, wat resulteert in nul koolstofuitstoot. Naar verwachting zal het ook het eerste Passive House-gecertificeerde hotel in het land zijn, en zal het een van minder dan een dozijn LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) Platinum-gecertificeerde hotels in het land zijn.

Het milieuvriendelijke hotel is het resultaat van de innovatieve visie van hoofdarchitect, ontwikkelaar en eigenaar Bruce Redman Becker, FAIA, LEED AP van Becker + Becker. Hij kocht het gebouw, dat oorspronkelijk in 1970 werd geopend als het hoofdkantoor van de Armstrong Rubber Company, en moderniseerde het met duurzaamheid als speerpunt bij elke stap van het proces.

Het groene ontwerp van Hotel Marcel New Haven verbetert ook het comfort van de gasten. Ramen met driedubbele beglazing bieden ultra-efficiënte isolatie om de temperatuur in de kamers stabiel te houden, terwijl het geluidsniveau sterk wordt verminderd. Ingebouwde gemotoriseerde verduisterende rolgordijnen zorgen voor een betere nachtrust. Gasten en reizigers die onderweg zijn, hebben ook het gemak van 12 Tesla Superchargers of universele niveau-twee opladers voor hun elektrische voertuigen.

Het eetaanbod in Hotel Marcel New Haven toont de duurzame ervaring van het hotel aan. Het on-site Amerikaanse restaurant en lounge BLDG biedt lokaal geproduceerde menu’s geserveerd met biodynamische en biologische wijnen. De keuken van BLDG, evenals de wasruimte van het hotel, werken op elektriciteit in plaats van aardgas. Naast het restaurant en de bar beschikt Hotel Marcel New Haven over een grab-and-go station met duurzame snacks, design-gerichte geschenken en een watervulstation.

Hotel Marcel New Haven maakt deel uit van de Hilton familie onder de Tapestry Collection, een upscale portfolio van meer dan 70 originele hotels. Het verhaal van Hotel Marcel New Haven verbeeldt een iconisch historisch gebouw en viert de rijke geschiedenis ervan terwijl het een innovatieve milieuvriendelijke reisbestemming introduceert.