Hyatt Place New York Chelsea

Hyatt Hotels Corporation kondigt de opening aan van Hyatt Place New York Chelsea. Het nieuwe hotel met 510 kamers en 45 verdiepingen biedt zakenreizigers en vakantiegangers eigentijdse kamers die zijn uitgerust met moderne technologie, blozend beddengoed, speciale werk- en zithoeken en enkele van de beste, onbelemmerde uitzichten op het Empire State Building en One World Trade. Gasten worden uitgenodigd om een bruisende sfeer te ervaren, en praktische voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, huisdiervriendelijke kamers, een businesscentrum, een fitnesscentrum en een 24-uurs voedselaanbod.

Hyatt Place New York Chelsea is centraal gelegen in de prachtige, met bruine stenen omzoomde wijk Chelsea, op loopafstand van enkele van de beste attracties van New York City, zoals het Empire State Building, Chelsea Market, The Highline, Hudson Yards, Madison Square Park, Flatiron Building en nog veel meer. Het ontwerp van het hotel is geïnspireerd op de wijk Chelsea en nodigt uit tot een onvergetelijke, levendige sfeer die doet denken aan de cultuur van New York City. Geniet van het uitzicht op het terras van het hotel, dat is uitgerust met een intrekbaar dak, en geniet van klassieke cocktails en hors d’oeuvres.

Hyatt Place New York Chelsea biedt o.m. 510 eigentijdse gastenkamers uitgerust met alles wat een gast nodig heeft en niets wat ze niet nodig hebben, waaronder een pluche Hyatt Grand-bed, een bureau, moderne technologie (waaronder Google Chromecast-connectiviteit) en een aantal van de beste, onbelemmerde uitzichten op het Empire State Building en One World Trade Center. 24/7 dineren met diverse voorverpakte items, een markt die een selectie van grab-and-go items biedt en on-site bar met regionaal geïnspireerde gerechten, premium dranken en speciale koffiedranken. The Terrace, de perfecte locatie voor een privéreceptie of -vergadering voor maximaal 80 gasten, of om met vrienden en familie te genieten van een kenmerkende cocktail voordat u op pad gaat om The Big Apple te verkennen. Er is ook een fitnesscentrum met cardio-krachttrainingstoestellen.