IHG en Siam Sindhorn openen eerste Vignette collection hotel in Azië in 2022

IHG Hotels & Resorts en Siam Sindhorn Co, Limited kondigen het eerste Vignette Collection hotel aan dat in Azië wordt geopend in de bruisende stad Bangkok. Sindhorn Midtown zal in maart 2022 toetreden tot IHG’s nieuwste Luxury & Lifestyle collection brand.

Een vervolg op een succesvolle eerste samenwerking tussen de twee bedrijven met de opening van Kimpton Maa-Lai Bangkok in 2020, dat IHG’s wereldwijde boutique merk in Zuidoost-Azië lanceerde. Beide hotels zijn gelegen binnen Sindhorn Village, een ontwikkelingsproject in de sector Langsuan Road en Soi Tonson.

Het 393 kamers tellende Sindhorn Midtown is ontworpen door het bekroonde strategische ontwerpbureau Eight Inc. en biedt moeiteloze elegantie door middel van gedurfde kunst en geïnspireerd design. Geopend in maart 2020, combineert het hotel eigentijdse interieurs met warme gastvrijheid en innovatieve technologie die gasten verbonden houdt.

“Sindhorn Midtown is een prachtig pand dat een unieke verblijfservaring biedt, ontworpen met een moderne Thaise flair met stijlvolle en comfortabele kamers en suites. Nu gasten weer beginnen te reizen, zal het hotel een fantastische en authentieke ervaring bieden voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers.” Zegt Serena Lim, vice-president development  SEAK IHG.

“Sindhorn Midtown is het hart en de ziel van Langsuan en brengt mensen en gemeenschappen samen, met eigentijdse comfortabele verblijven en must-visit restaurant- en barconcepten. De hotelervaring sluit perfect aan bij de Vignette Collection die one-of-a-kind verblijven biedt, memorabele rituelen voor elke gast, en een engagement om de lokale gemeenschap en buurt te ondersteunen. Sindhorn Midtown zal de gasten, die op zoek zijn naar authentieke, ervaringsgerichte en verantwoorde hotelovernachtingen, verrassen.” aldus Khun Chalaluck  Bunnag, managing director Siam Sindhorn.

Veertig minuten van Suvarnabhumi Airport, ligt Sindhorn Midtown in de buurt van Langsuan, met gemakkelijke toegang tot zowel Sukhumvit als Silom. Een stedelijk Langsuan heiligdom, alle kamers en suites bevatten kenmerkende kunstwerken van lokale kunstenaars zoals Kachama Perez en bieden moderne voorzieningen, waaronder Fritz Hansen’s iconische Drop™ stoelen. De faciliteiten omvatten ook drie restaurants en bars, waarvan één een samenwerking is met Saneh Jaan, een restaurant met vijf Michelin-sterren, een zwembad, een fitnesscentrum en meer dan 170 m² aan vergaderruimte.

Thailand blijft een sterke groeimarkt voor IHG, met 29 hotels van acht merken in het land en nog eens 34 panden in de pijplijn.