IHG opent nieuw vlaggenschip Holiday Inn hotel in Queenstown

Holiday Inn® heeft een nieuw vlaggenschip verwelkomd in Nieuw-Zeeland. Holiday Inn Queenstown Remarkables Park heeft haar deuren geopend en verwelkomt gasten om de ‘Brighter Side of Travel’ te ervaren.

Met 182 kamers en suites en perfect gelegen om  Queenstown en de grotere Central Otago regio te verkennen, is Holiday Inn Queenstown Remarkables Park  meer dan alleen een plek om in te checken of te passeren. Het plan van Holiday Inn om innovatieve designhotels van de volgende generatie naar Australazië te brengen is duidelijk. De nieuwe open lobby weerspiegelt een relaxte woonkamer en laat gasten naadloos bewegen tussen de grote open haard, Giants Restaurant en Bar, de media lounge, gezellige zithoeken en een E-Bar met stopcontacten, gratis Wi-Fi en draadloos printen.

Het hotel ligt op 5 minuten rijden van de luchthaven van Queenstown en dicht bij de pistes van het skigebied The Remarkables. Sneeuwliefhebbers kunnen vanuit hun kamer met uitzicht op de bergen de weersomstandigheden in de gaten houden, bijtanken met een ontbijt in het Giants Restaurant of een snelle hap eten uit het Rolling Giants to-go Café. Binnen 30 minuten rijden staan de gasten op de stoeltjeslift om de eerste afdaling van de dag te maken. Handig is dat het hotel een veilige droogruimte en opslagruimte voor ski- en sportuitrusting biedt.

Het hotel is perfect voor zakelijke groepen en evenementen en biedt vier flexibele vergaderruimten voor evenementen van 30 tot 200 personen. De E-bar biedt een co-working ruimte voor gasten om in te pluggen en zich deel te voelen van de sociale vibe van de lobby, genoten met een drankje en een snack aan de zijkant.

General Manager van Holiday Inn Queenstown Remarkables Park, Mathew Simister:  “We zijn enthousiast om gasten te verwelkomen in ons vlaggenschip, de volgende generatie design Holiday Inn hotel in Nieuw-Zeeland. Dit hotel maakt met zijn moderne design indruk op de lokale omgeving, met als surplus het uitzicht op de bergen en de levendige lokale keuken. Voor gezinnen, actieve vakantiegangers en zakenreizigers is er volgens ons geen beter full-service hotel dat betaalbare accommodatie biedt, dat u op een handige manier verbindt met de ontzagwekkende schoonheid van de besneeuwde bergen, ruige paden, riviercanyons en wijngaarden van Queenstown.”

De opening komt in een spannende periode van groei voor het Holiday Inn merk in Australazië met andere renovaties en nieuw te bouwen hotels in de pijplijn. Het nieuwe ontwerp met zijn open lobby maakt deel uit van het streven van de groep om het Holiday Inn merk nieuw leven in te blazen nu het in 2022 zijn 70e verjaardag viert.