illy lanceert nieuwe melkopschuimer

There is only one way to my heart, with a perfect cappuccino

Een stijlvolle touch aan uw cappuccino bereiding. Voor alle liefhebbers van cappuccino en design introduceert illycaffè – wereldwijd marktleider in duurzame koffie van hoge kwaliteit – de nieuwe illy melkopschuimer, met een roestvrijstalen kan en een glanzend zwarte basis. Het ideale instrument om warme of koude dranken op basis van melk te maken. Zo geniet je voortaan ook thuis in alle rust van een perfecte cappuccino met een vol, fluweelzacht schuim.

De nieuwe versie van illy’s elektrische melkopschuimer is een ontwerp van Piero Lissoni, wereldvermaard architect en ontwerper. Hij heeft een aantal prestigieuze prijzen op zijn naam staan, waaronder de Good Design Award, de Red Dot Design Award en de ADI Compasso d’Oro. Hij werkte eerder al samen met illy aan het ontwerp van de Y3.3 koffiemachine en de oorspronkelijk volledig witte versie van de illy melkopschuimer.

De nieuwe zwarte versie behield alle functies die de illy melkopschuimer zo geliefd maakten onder cappuccinofanaten, zoals de tiptoetsbediening met achtergrondverlichting en het hoge prestatieniveau dankzij de dikke basis die de warmte gelijkmatig verdeelt. Bovendien is de roestvrijstalen kan van 250 ml geschikt voor de vaatwasser. Een van de belangrijkste kenmerken van de elektrische melkopschuimer is zijn veelzijdigheid: met één druk op de knop kan hij melk opwarmen, een lekkere warme chocolademelk bereiden en, het allerbelangrijkste, een warme of koude schuimkraag creëren die zelfs de beste barista het nakijken geeft dankzij de automatische stopfunctie. (de witte versie van de melkopschuimer is eerder gelanceerd, en is nog steeds een designelement op je aanrecht.)

Laat je inspireren op de illy website (link) en verras je moeder met een nieuw overheerlijk koffierecept. Prijs voor de nieuwe ‘black & steel’ versie : 89,-€, Prijs voor de eerder gelanceerde witte versie : 79,-€. verkrijgbaar in de illy e-shop, de single-brand verkooppunten (illy Caffè en illy Shop), indirecte e-commercekanalen.