Kimpton Koh Samui Thailand

Kimpton brengt kenmerkende service en speels design naar Koh Samui in Thailand

 

Kimpton Kitalay Samui, het eerste resort in Zuidoost-Azië voor het luxe boutique merk IHG Hotels & Resorts, heeft officieel haar deuren geopend. Deze langverwachte opening belooft een gedifferentieerd verblijf met blik op de Samui-manier van leven, via de kenmerkende hartelijke service, lokaal geliefde restaurants en bars en een aparte ontwerpbenadering om one-of-a-kind ruimtes te creëren.

De naam van het resort is afgeleid van twee Thaise woorden: ‘kita’, wat ‘lied’ of ‘zingen’ betekent, en ‘lay’, wat vertaald ‘zee’ betekent en de geest van de lokale gemeenschap weergeeft. Kitalay” is dus een vreugdevolle ode aan de sirenenzang van de zee. De warmte van menselijke verbondenheid en gemeenschapszin zijn verweven in een idyllische ontsnapping, en verweven in elk aspect van het resort met hints naar de verhalen en cultuur van het vissersdorp van het eiland.

Gelegen op Choengmon Beach in het noordoosten van Koh Samui en op slechts enkele minuten afstand van de Koh Samui International Airport, is Kimpton Kitalay Samui het nieuwste luxe resort aan het strand van het eiland. Rust en privacy zijn aanwezig gezien het resort in een rustige baai langs het ongerepte strand ligt, ver van de drukte van Chaweng.

Aardse paletten en op de golven geïnspireerde terrasmeubelen geven de 138 designkamers en zwembadvilla’s een rustiek karakter, aangevuld met gevlochten Thaise mandenvlechtmotieven op de badkamervloeren en lokale kunstwerken aan de muren. In de kamers zijn de handgeweven oceaanblauwe katoenen badjassen op maat ontworpen door lokale kleermakers uit Samui. In de oversized badkuip wacht u een verhoogde badbeleving met de voor het resort kenmerkende badartikelen met zeezout en patchoeli van HARNN, zoals badbommetjes, badzout en melkbaden.

Eersteklas voedsel- en drankprogramma’s spelen een grote rol in Kimpton Hotels & Restaurants over de hele wereld. Kimpton Kitalay Samui beschikt over vijf verschillende en meeslepende eetgelegenheden. Beschouw LANAI als een nieuw soort bibliotheek – het biedt een reis van ontdekking door middel van fijn gecureerde koffie met inbegrip van Thaise single origin koffie, ambachtelijke thee en lokaal geproduceerde sterke dranken. Fish House is een verheven strandhuis waar u de hele dag kunt dineren met klassieke zeevruchtensmaken, maar ook met innovatieve bao-broodjes met zeevruchten of pittige nam jim-saus op lokale basis. Gasten kunnen zich ook verheugen op loungen in SHADES Ocean Lounge en Pool Bar voor verfrissende cocktails aan het zwembad en strandevenementen, dineren in het Thaise lifestylecafé Boho of genieten van versgebakken lekkernijen in HOM Baking Company met een uitgebreid assortiment creatieve bakkerijproducten, zoetwaren, speciale thee en koudgeperste sappen.

De lifestyle programmering van het resort – onderdeel van Kimpton’s DNA – zorgt voor onvergetelijke ervaringen; een ochtend kickstart ervaring tot Kimpton’s Social Hour, waar de visie van het merk om menselijke connectie mogelijk te maken tot leven komt als gasten zich mengen onder de lokale bevolking. Zonder de harige gasten te vergeten, Kimpton Kitalay Samui’s Pets Programme zal u verrukken met speciale voorzieningen en traktaties, en zelfs een spa ervaring voor huisdieren.

Geïnspireerd door de bruisende haven, is Junio de 500 m² grote, split-level Kids Club in Kimpton Kitalay Samui ontworpen voor interactie, creatief spel en actieve verkenning, kleine gasten kunnen nieuwe vaardigheden leren zoals tie-dye, weven met kokosbladeren of hun mouwen opstropen voor een dag planten verzorgen en hun eigen kiemen kweken in de Kruidentuin van het resort.

Met verbondenheid en wellness hoog in het vaandel, verwent Pimãanda by HARNN degenen die het evenwicht willen herstellen met haar 14-stappen spa-ritueel, of haar kenmerkende behandeling, “Paradise of Wondrous Sea”. Naast een 24-uurs fitnessruimte, kunnen gasten ook genieten van een verfrissende duik in het buitenzwembad of hun eigen privézwembaden in de villa’s; of probeer “Rue Sri Dad Ton” – het Thaise kluizenaarsprogramma met lichaamsmanipulerende en dat zelf-stretching houdingen die energie stimuleren en de geest harmoniseren.