Lancering Belgian Devil gin – 100% Belgische premium gin

Met het EK Voetbal in aantocht, lanceert QUEGROUP een 100% Belgische gin in een originele fles met een knipoog naar onze nationale ploeg. Maar de gin is meer dan een leuk cadeau alleen; hij werd samengesteld met de hulp van sommelier conseil Tim Veys en is met zijn frisse toetsen een ideale zomerdrank. Bovendien steunt Belgian Devil Gin het project ‘Buddy’s road to Brazil’.

100% Belgisch

Belgian Devil Gin is een 100% Belgisch product, gedistilleerd en gebotteld in ons land. De gin wordt gekenmerkt door de frisse citrustoetsen en smaken van framboos, engelwortel, koriander en kardemom. Belgian Devil Gin werd gefinetuned met behulp van sommelier conseil Tim Veys, die dankzij zijn know-how de drank naar een hoger niveau kon tillen.

De populariteit van gin en gin & tonic maakt dat de verwachtingen van de consument steeds hoger komen te liggen. Met Belgian Devil Gin wordt aan die hoge eisen voldaan; de gin is van absolute topkwaliteit en kan moeiteloos puur met ijs of met een neutrale tonic gedronken worden.

Het ideale cadeau

Met het EK Voetbal in het vooruitzicht, ontwikkelde Belgian Devil Gin ook 2 cadeaudozen die voetbalfans en gin lovers kunnen bekoren. De eerste doos bevat een fles Belgian Devil Gin, 2 glazen, een jigger en een ijsbalvorm in de Belgische kleuren. De tweede, luxueuzere doos bevat daarnaast ook een cocktaillepel en een extra ijsbalvorm. Met de ijsvorm maak je ijsballen die eruitzien als een echte voetbal.

Steun Buddy’s road to Brazil

Voor iedere fles Belgian Devil Gin die verkocht wordt, gaat een deel van de opbrengsten naar het project ‘Buddy’s road to Brazil’. Dit initiatief, deel van het AMAR-programma, biedt opvang aan Braziliaanse straatkinderen en helpt hen bij de re-integratie in de maatschappij. Buddy’s road to Brazil zou oorspronkelijk een eenmalige actie zijn, maar werd omgevormd tot een permanent project. Voor en tijdens het EK in Frankrijk zal er geld ingezameld worden en nadien gedoneerd worden aan de favela kinderen van Rio.

Praktisch

Belgian Devil Gin is vanaf mei verkrijgbaar bij de betere drankenhandelaars van de aankoopgroeperingen van BelBev en Prik&Tik. De verdeling gebeurt door Dranken Van Eetvelde uit Lokeren. De aanbevolen verkoopprijs voor een fles bedraagt €37,95. Voor de cadeaudoos betaalt u €46,95 en voor de luxe versie is de prijs €54,95.