Les Tartes de Françoise

Mocht je toch de feestdag van de liefde over het hoofd hebben gezien, dan biedt Le Tartes de Françoise nog steeds de mogelijkheid om te scoren.

KERSVERSE LIEFDE

Vier je geliefde op de zoetst mogelijke manier met onze valentijnsmacaron. Zoete en pittige smaken voor een avond boordevol passie. Het is diezelfde passie die ons elke dag drijft om je desserts te verzorgen die o zo mooi en lekker zijn. Ben je op zoek naar een verfijnde, krokante en zachte valentijnstaart? Dan is onze grote frambozenmacaron exact wat je zoekt!

Eerst en vooral zal je verliefd worden op het amandelrijke macarondeeg. Daarna smelt je voor de romige structuur met vanillesmaak. En om het hart van je wederhelft sneller te doen slaan, hebben we een rode vruchtencreatie in het midden van de crème toegevoegd. Omdat het oog ook wat wil, is ons valentijnsdessert delicaat versierd met rozenblaadjes en frambozen zo rood als de liefde. Onze macaron is lichtroze dankzij een natuurlijke kleurstof voor een extra romantische touch.

VALENTIJNSBOX

Wil je je geliefde nog méér verrassen? Onze macaron is ook verkrijgbaar in een valentijnsbox. Naast de macaron vind je een flesje vlierbloesemsap van hun  partner Pajottenlander en een flesje met een geparfumeerde mix (hibiscusbloesem, roze peper en een infusie van Damascus rozenwater).

Om een verkwikkende liefdesdrank te maken, voeg je best citroensap of een beetje gin toe. Dit zal het hart van je geliefde nog sneller doen slaan.

De taart is beschikbaar voor €18. De box is beschikbaar voor €29.