Maca

superfood met superpowers in de slaapkamer

Al nemen we met de hitte minstens een meter afstand van elkaar, het najaar belooft opnieuw vuurwerk. Purasana’s Maca-poeder komt als superheld de slaapkamer ingevlogen en doet de passie van weleer opnieuw oplaaien. Met z’n natuurlijke krachten zorgt Maca – het poeder van het gelijknamige knolgewas uit Peru – voor ijzer, calcium en extra energie, maar vooral voor een magic touch in je relatie. Purasana’s wapen: Maca raw poeder en Maca-capsules. Word je eigen superheld, zowel overdag als in de slaapkamer!

Maca & Purasana Maca raw powder en Maca-capsules

Maca – niet te verwarren met Matcha (poeder uit groene thee) – is een klein knolgewas dat al eeuwenlang verbouwd wordt in het Andesgebergte van Peru. Het is een krachtig plantje dat alleen op grote hoogten kan groeien (meer dan 3500 – 4000 meter). De werkzame stoffen komen uit de wortel, die wordt zongedroogd en daarna tot poeder vermalen. Het voordeel van maca-poeder is dat het van nature een hoog gehalte aan calcium en ijzer bevat en zo het libido verhoogt. Zo’n 1,5 gram per dag zorgt al voor een boost van je energielevel en je libido!

Not all superheroes wear capes

Roer het Purasana Maca-poeder in je sojadrank of vruchtensap of strooi enkele schepjes over je havermout. De Maca-capsules kan je zo innemen met een glas water voor dezelfde krachtige werking