Mandarin Oriental Palace Luzern opent de deuren

De Mandarin Oriental Hotel Group heeft de opening gevierd van het Mandarin Oriental Palace in Luzern, het iconische Belle Epoque monument van de stad dat een uitgebreide renovatie heeft ondergaan.

De officiële opening werd bijgewoond door de met een Grammy bekroonde mezzosopraan Cecilia Bartoli, die al lange tijd fan is van het Mandarin Oriental. Hij werd vergezeld door de general manager van het hotel, Christian Wildhaber, Zijne Excellentie de Chinese ambassadeur Shi Ting Wang, Lijun Yu, directeur Hans Holding (eigenaar), Fanziska Bitzi, gemeenteraadslid van Luzern, en andere hooggeplaatste leden van de Mandarin Oriental Hotel Group om het hotel officieel te openen.

Het hotel heeft een uitgebreide renovatie ondergaan waarbij de rijke geschiedenis en het erfgoed van het gebouw werden behouden en tegelijkertijd een eigentijds ontwerp hebben geleverd dat is geïnspireerd op de schoonheid van de omringende Zwitserse landschappen. Het hotel is prachtig gelegen aan de oevers van het meer van Luzern, op een steenworp afstand van de charmante oude stad en met een spectaculair uitzicht over de Zwitserse Alpen.

Het hotel zal een tijdperk van hedendaagse elegantie en legendarische service inluiden en is klaar om de meest exclusieve locatie van Luzern te worden. Het hotel beschikt over 136 elegante en ruime kamers, waaronder 48 van de grootste suites van de stad, vier restaurants en bars onder leiding van Gilad Peled, een serene en verjongende spa en elegant ingerichte evenementenruimtes.