Meer water drinken is kinderspel

Waterdrop® stelt zijn eerste collectie drinkbussen voor kleintjes voor!

De nieuwe vriendjes van onze kleinsten Tilly, Roxy, Budy, Rico en Freddy maken van water drinken onvervalst kinderspel. Gedurende 2 jaar onderzoek zette hydratatiespecialist Waterdrop® zijn expertise in voor de ontwikkeling van een kindercollectie die bruikbaar is voor de allerkleinsten. De flessen in guitige dierenvormen zijn speciaal ontworpen om ongelukjes te voorkomen.  En het beste van alles: ze zullen de beste maatjes worden voor elk avontuur waar je kleintje zich aan waagt.

Ontdek Tilly, Roxy, Budy, Rico en Freddy

Op een bepaald moment is je lieveling te groot geworden voor een flesje en is de tijd gekomen om over te schakelen op een plastic beker. Eén ogenblik van onoplettendheid is helaas genoeg om de hele inhoud van de beker op het tapijt te zien belanden. Dan maar een drinkbus. Maar met een slecht gesloten dop is ook de buggy al snel omgetoverd tot een zwembad. Herkenbaar?

Voortaan kan je engel kiezen uit 5 vriendjes die water drinken heel makkelijk maken : Tilly de tijger, Roxy de wasbeer, Buddy de beer, Pico de pinguïn en Freddy de kikker. Om de vriendjes makkelijker te kunnen meenemen op avontuur, bedacht waterdrop® ook bijpassende rugzakjes in biologisch katoen.

Water drinken is leuk!

Met de nieuwe collectie drinkbussen van waterdrop® behoort morsen tot de verleden tijd dankzij het lekvrije ventiel. De drinkbussen zijn gemaakt van roestvrij staal en bestaan uit vier elementen die eenvoudig uit elkaar te halen en te reinigen zijn. En om het drinken nog leuker te maken, kunnen de kleinsten hun water een smaakje geven met een van waterdrop® microdrinks,  behalve de smaken NERO en SHIRO die natuurlijke cafeïne bevatten.

De drinkbussen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten (vanaf anderhalf jaar). Hun handjes omsluiten perfect de drinkbussen met een inhoud van 400 ml.

Drinken is belangrijk, zeker voor kinderen

We kunnen het niet genoeg benadrukken, drinken is belangrijk vanaf de jongste leeftijd. Een goede hydratatie helpt ons als volwassenen om ons sterker te voelen en helpt lichaam en geest om goed te functioneren. Voor kinderen geldt net hetzelfde. Bovendien zijn de kleinsten fysiek actiever, waardoor ze een grotere behoefte hebben aan water. Vandaar dat het belangrijk is dat kinderen regelmatig drinken. Hoe jonger het kind, hoe belangrijker drinken is. Experts raden dan ook een dagelijkse hoeveelheid van 820 ml water aan voor de leeftijd tussen 1 en 3 jaar, het equivalent van 2,5 keer de waterdrop® toddler drinkbus.

Kenmerken : 5 designs speciaal voor de kleinsten – Gemaakt van enkelwandig roestvrij staal – Bevestigde rubberen dop om veilig te drinken – Innovatief lekvrij afsluitventiel om ongelukjes tegen te gaan – Kindvriendelijke drinktuit speciaal ontworpen voor de allerkleinsten vanaf 18 maanden – Geurloos en smaakloos – Makkelijk schoon te maken, wassen in de vaatwas kan (opgelet: afwassen met de hand is aangeraden omdat vaatwastabletten het design kunnen aantasten).

Drinkbus in roestvrij staal Tilly, Roxy, Budy, Rico en Freddy : Inhoud : 400 ml – Kleur : 5 verschillende kleuren – Prijs : 29, 90€ – Rugzak in biokatoen – Prijs : 16,90€