MoMe Cordials, de nieuwe hippe inspiratiebron

MoMe Cordial, een concentraat van vers fruit en/of botanicals maakt ruim assortiment nieuwe dranken mogelijk én lekker: van homemade lemonade tot mocktails, cocktails en zelfs warme dranken.

Zomer of niet, steeds meer klanten van horecazaken vragen sneller dan vroeger naar gezonde dranken “van het huis” om hun dorst te lessen en hun smaakpapillen te plezieren. Voor professionals achter de toog en op hippe terrasjes is het dan ook niet altijd eenvoudig om snel en creatief uit te pakken.

Artisanaal en natuurlijk

Het sappige assortiment Cordials van het merk MoMe wordt op artisanale manier gemaakt van zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten, zonder artificiële kleurstoffen. Deze zijn laag in calorieën en zitten boordevol fruit.

Ruim gamma en brede toepassing

Het gamma van Cordials is samengesteld uit vier fruitsoorten (lemon, strawberry-mint, tropical en spicy ginger) en twee botanicals (Early Grey – Hibiscus en Green tea-Jasmin).

Deze fungeren als ingrediënt die aangelegd kunnen worden in functie van het beoogde resultaat: limonade, cocktail, mocktail of zelfs warme dranken: de mogelijkheden zijn legio om nieuwe dranken met een “home made touch” te creëren.mome-ordial-tropical-driver

Het principe is heel eenvoudig: je kiest een smaak uit het assortiment, lengt de drank aan met plat water of spuitwater bijvoorbeeld, je pimpt het glas verder met een stukje fruit en/of andere garnituur, en je hebt een  home made lemonade  op de kaart. Cordials wordt stilaan een begrip in de horeca, steeds meer barmen, traiteurs en horecazaken doen beroep op het merk en de mooie flessen die na gebruik perfect nog bruikbaar zijn als mooie decoratie. Niet toevallig is “Cordiality” een belangrijke waarde in de “Hospitality Industry”.

De Cordials kunnen tot 3 weken na opening nog gebruikt worden.

INSPIRATIE VOOR ZOMERSE VIBES:

COCKTAIL: MOSCOW MULE

Ingrediënten: 2 cl Spicy Ginger MoMe Cordial, 5cl vodka, ginger beer, munt en limoen

Voorbereiding: Deze cocktail wordt gemaakt in de mule. Stap 1: Voeg ijsblokjes toe. Stap 2: Voeg 2cl Spicy Ginger MoMe Cordial toe. 5cl vodka en werk af met 7 cl ginger beer. Roer zachtjes. Stap 3: Garneer met limoen en munt.

MOCKTAIL: TROPICAL DRIVE

Ingrediënten: 5cl Tropical Mome Cordial, 5cl ananassap, 5 cl ginger ale, munt en chocolade

Voorbereiding: Deze mocktail wordt gemaakt in het glas. Stap 1: Voeg crushed ice toe. Stap 2: Voeg 5 cl Tropical MoMe Cordial toe. 5cl ananassap en werk af met ginger ale. Roer zachtjes. Stap 3: Garneer met geraspte chocolade en munt.