Motel One app:

nieuwe functies en een herzien ontwerp

 

Met hoogwaardige apparatuur, eersteklas service en centrale stadslocaties biedt Motel One kwaliteit en design voor een betaalbare prijs. Maar dat is nog niet alles: de hotelgroep uit München heeft zich ook al in een vroeg stadium digitaal aangepast aan de veranderende behoeften van de gasten en breidt haar dienstenaanbod voortdurend uit. Een breed scala aan diensten, waaronder het beOne digitale lidmaatschapsprogramma met de “One Click Book” functie, maken een verblijf in de meer dan 70 hotels erg makkelijk. Met de volledig vernieuwde app voor iOS en Android, drijft Motel One nu de digitalisering van de hotelervaring verder en biedt het de gasten tal van nieuwe functies. Of het nu gaat om kamerreservering, reisbeheer, betaling of zelfs annulering: de app is de digitale reisgenoot voor uw portemonnee.

“Met de verdere ontwikkeling van ons digitale aanbod willen we het reizen nog efficiënter maken, wat in deze uitdagende tijden nog belangrijker is geworden. De mobiele applicatie, die door het digitale bureau SinnerSchrader is doordacht en geïmplementeerd, pikt de huidige tijdgeest op en houdt rekening met de eisen van de hedendaagse gast, voor wie we zijn verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk willen maken. We zetten dus weer een belangrijke stap op weg naar digitalisering en werken tegelijkertijd aan tal van nieuwe digitale diensten, zoals online inchecken, het digitale inschrijvingsformulier of intelligente pushberichten”, zegt Daniel Müller, Co-CEO van Motel One. “De digitale reisbegeleider van Motel One biedt een uitstekende ervaring op locatie, zodat gasten meer digitaal en dus mobieler dan ooit kunnen zijn. Trouw aan het motto: Motel One – uw kamer overal”, voegt Sven Schmiede, directeur van SinnerSchrader, toe.

Comfortabel en ongecompliceerd: De Motel One-app met nieuwe functies

Met de nieuwe Motel One App wordt niet alleen het boeken van hotelkamers nog eenvoudiger. Reserveringen kunnen ook in de toekomst nog gemakkelijker worden bekeken en beheerd. Hetzelfde geldt voor last-minute annuleringen: met de app kunnen kamers snel en eenvoudig kosteloos worden geannuleerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Deelnemers aan het beOne lidmaatschapsprogramma kunnen de app ook gebruiken om individuele boekingsvoorkeuren op te slaan waarmee rekening wordt gehouden voor het volgende verblijf. Dit kan eenvoudig en snel worden geboekt met behulp van de “One Click Book” functie, waarbij gebruikers altijd profiteren van de laagste beschikbare prijs.

In een nieuw jasje: de personaliseerbare “Mijn Huis”-weergave

Naast nieuwe functies en aanbiedingen is het ontwerp en het eigen profiel in de app ingrijpend herzien. In de toekomst zal de “Mijn Huis”-weergave alle relevante informatie over de laatste boeking in één oogopslag weergeven, terwijl gebruikers ook nuttige en gepersonaliseerde inhoud kunnen bekijken: Hoe zal het weer op de vakantiebestemming zijn? Wat bevindt zich in de directe omgeving van het hotel? Waar moet je naar kijken? De app is de ideale reisgenoot voor onderweg, spaart gasten de vervelende locatiecontrole en tilt de digitale Motel One Experience naar een hoger niveau. www.motel-one.com