Nieuw in TUI aanbod: Senegal vanaf 4 juli

TUI, de grootste touroperator van het land, biedt vanaf de grote vakantie  vluchten en pakketreizen aan naar Senegal. De reiziger zal met luchtvaartmaatschappij TUI fly vanuit  Brussels Airport naar Dakar International Airport vliegen.

TUI zal er dit zomerseizoen 8 hotels aanbieden, alle gelegen aan de Petite-Côte du Sénégal, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in West-Afrika, op ongeveer 40 km van de luchthaven en 80 km van de hoofdstad Dakar.

Senegal wordt een jaarbestemming. De Belgische reiziger zal dus elk seizoen kunnen afreizen naar dit unieke land met zijn zeer aantrekkelijk toeristisch profiel:

  • Voor wie wil relaxen zijn er de prachtige, ongerepte zandstranden. De meeste vier- en vijfsterrenaccommodaties, waarvan de helft in all-in, stralen een charmante Afrikaanse sfeer uit. Het gloednieuwe vijfsterrenhotel RIU Baobab, jongste telg van de vermaarde Spaanse hotelketen, is modern opgevat en beantwoordt ruim aan alle Europese kwaliteitsnormen.
  • Voor de cultuurfanaat is de bruisende hoofdstad Dakar met zijn prachtige koloniale architectuur zeker een bezoek waard.
  • Natuurliefhebbers vinden in Senegal een uitgebreid aanbod aan excursies naar de nationale parken en uitgestrekte woestijnen.
  • De grote toeristische troef van Senegal is zonder twijfel de ‘couleur locale’ en de bijzonder vriendelijke, gastvrije bevolking.

Praktisch:

  • Vanaf 4 juli vliegt luchtvaartmaatschappij TUI fly elke maandag naar Dakar (via Kaapverdië). Vanaf de herfstvakantie worden er het hele winterseizoen 2022-2023 twee vluchten per week uitgevoerd.
  • Je boekt een pakketreis naar Senegal vanaf € 1316 voor een week (hotel Palm Beach*** met ontbijt). Een all-in vakantie kan vanaf € 1511 per persoon in hotel RIU Baobab*****.
  • Een ticket naar Dakar kan worden gereserveerd vanaf € 199,99 per traject.

Vluchten en pakketreizen kunnen vanaf nu worden gereserveerd bij de reisbureaus, op www.tui.be en op www.tuifly.be.