Nieuwe ‘blend’ en uitstraling voor Rodenbach Fruitage

  • Rodenbach FruitAge ‘Serving Ritual’: verfrissend en toegankelijk fruitbier geserveerd met ijs, limoen en munt – • Met nieuwe ‘blend’ en schenkritueel speelt Rodenbach in op behoefte aan minder alcohol en aan meer beleving

Rodenbach FruitAge verder verfijnd

Rodenbach Fruitage werd voor het eerst in de US gelanceerd en in april 2018 ook op de Europese markt gebracht. De brouw- en keldermeesters hebben de ‘blend’ van Rodenbach FruitAge verder verfijnd. Dit laag alcoholisch fruitbier wordt gebrouwen met enkel 100% natuurlijke ingrediënten zoals jong bier, tweejarig op eikenhout gerijpt Rodenbach-bier en het sap van rode vruchten. Om de doordrinkbaarheid te verhogen bevat de Rodenbach FruitAge minder 3,9 % vol./alc..

Rodenbach FruitAge ‘Serving Ritual’

Gelijktijdig met de lancering van het nieuwe receptuur krijgt Rodenbach FruitAge ook een eigen glas en ‘Serving Ritual’. Het aperitiefglas op hoge, rode voet wordt gevuld met ijsblokjes, hierop wordt de FruitAge geschonken en afgewerkt met een schijfje limoen en munt.

Inspelen op consumenten behoefte

Dit verfrissend fruitbier is een mooie toegangspoort om later de rijpere bieren van Rodenbach te ontdekken! Met het nieuwe receptuur en schenkritueel speelt Rodenbach in op de behoefte aan minder alcohol en meer beleving.