No Ghost in a bottle !

Geen alcohol, geen suiker, noch zout, maar wel heerlijke bloemen en pittige kruiden : Belgische “gin-ventor” Ludwig Lampaert stelt zijn nieuwe creatie voor, een ideaal eindejaarsgeschenk voor wie het liever alcoholvrij houdt EN IDEAAL VOOR TOURNEE MINERALE!

No Ghost, no worries !

Dit zou het motto kunnen zijn van Ludwig Lampaert, bedenker en bezieler van een nieuw assortiment non-alcoholische gins zonder suiker of zout. De uit Vlaams-Brabant afkomstige ondernemer was in een vorig leven vele jaren actief in de distributie van wijnen en gedistilleerde dranken, tot hij in 2015 besloot om zijn passie en creativiteit om te zetten in het creëren van zijn eigen gins.

In 2018 besliste Ludwig nog een stap verder te gaan en een smakelijk, onuitgegeven antwoord te bieden op de steeds toenemende vraag naar non-alcoholische spirits: No Ghost in a Bottle, Herbal & Floral Delight. Hiermee lanceerde hij de eerste Belgische non-alcoholische gin op de markt.

Zonder alcohol, maar ook zonder suiker of zout!

Aan ambitie ontbreekt het Ludwig niet, maar zijn standpunt is eenvoudig en meer dan eervol: op basis van verschillende kruiden en bloemen gins met een unieke smaakervaring bieden voor personen die geen alcohol consumeren of die op zoek zijn naar lekkere non-alcoholische alternatieven. Maar hier stopt het niet. Waar veel non-alcoholische dranken en andere mocktails jammer genoeg vaak te zoet zijn, streeft Ludwig naar een puur, authentiek product om een uniek, smaakvol drankje te kunnen aanbieden.

« Trends veranderen, consumenten testen graag verschillende zaken uit, maar een duidelijke evolutie is dat steeds meer mensen wel op zoek gaan naar kwaliteitsproducten, niet in het minst non-alcoholische », zegt Ludwig.

Met zijn nieuwe assortiment No Ghost in a Bottle Herbal & Floral Delight biedt Ludwig gezonde producten aan, zorgvuldig vervaardigd met authentieke, pure smaken. De creatie van deze natuurlijke distillaten zonder suiker, zout of alcohol is een leuk alternatief voor iedereen die weinig of geen alcohol drinkt… maar wel een levensgenieter is!

Voor de feestdagen… en tournée minérale!

En eigenlijk nog veel langer! Het hele jaar door laat No Ghost in a Bottle “BOB’s” of personen die geen alcohol consumeren toch genieten van een heerlijk glas gin. Het succes van het merk liet dan ook niet op zich wachten. No Ghost in a Bottle is reeds verkrijgbaar in meer dan 250 verkooppunten in de traditionele drankenhandelaars van België en ondertussen heeft het ook al Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk veroverd.

Twee versies voor een origineel en stijlvol geschenk.

No Ghost in a Bottle is verkrijgbaar in twee versies, een florale en een kruidige. Floral Delight is een delicate combinatie van verschillende bloemen en bloesems. Meng 5 cl Floral Delight met neutrale tonic (of soda) in een glas gevuld met ijsblokjes. Garneer met wat rood fruit of een stuk verse appel. Variatie: Vervang de neutrale tonic door een tonic ‘elderflower’ (vlierbloesem).

Herbal Delight is een symfonie van klassieke kruiden en een vleugje verse gember. Meng 5cl Herbal Delight met een neutrale tonic (of soda) in een glas gevuld met ijsblokjes. Garneer met een takje rozemarijn of een stukje roze pompelmoes. Variatie: vervang de neutrale tonic door een ginger ale.

Ludwig Lampaert richtte het Belgische bedrijf Ghost in a Bottle 4 jaar geleden op. Hij wou hiermee terugkeren naar de roots van gin, zowel op vlak van smaak als op vlak van creativiteit. Zijn eerste gin, Ginetical the Royal Edition, was een groot succes. Deze werd al snel gevolgd door Ginetical the Wooded Edition, die in 2018 tijdens de World Gin Awards in Londen werd uitgeroepen tot World’s Best Matured Gin. Onder het motto “moderne spirits, oude tradities” werd het assortiment vervolgens uitgebreid met een vermout en twee rum’s. Opnieuw drie kwaliteitsvolle creaties met veel authenticiteit. In 2018 creëert Ludwig een reeks niet alcoholische gins No Ghost in a Bottle om hiermee in te spelen op nieuwe markttendensen en om alle consumenten hetzelfde smaakplezier te kunnen aanbieden.

Herbal Delight // Floral Delight – No sugar No alcohol No salt – Only pure Delight