Pan Pacific versnelt expansie in Japan

Pan Pacific Hotels Group lanceert twee nieuwe hotels in samenwerking met Tokyu Hotels, waardoor de groei van haar portfolio in Japan wordt versneld. BELLUSTAR TOKYO, A Pan Pacific Hotel en HOTEL GROOVE SHINJUKU, A PARKROYAL Hotel, gevestigd in het hart van het bruisende Shinjuku, zullen twee unieke hotelconcepten presenteren binnen TOKYU KABUKICHO TOWER, Shinjuku’s nieuwe mijlpaal wolkenkrabber complex van architectenbureau Kume Sekkei, ontwerper van het Yayoi Kusama Museum in Tokio.

BELLUSTAR TOKYO, A Pan Pacific Hotel zal in de eerste helft van 2023 geopend worden en zal de oprechte, gracieuze service en luxueuze ruimte van het Pan Pacific merk laten zien. HOTEL GROOVE SHINJUKU, A PARKROYAL Hotel zal de essentie van het PARKROYAL-merk uitdragen: rijke lokale smaken en een luxe, modern leven.

Dit strategische partnerschap zal gebruik maken van de sterke wereldwijde merken van Pan Pacific Hotels Group; haar internationale verkoop- en marketingnetwerk in Asia Pacific, Europa en Noord-Amerika; evenals haar uitgebreide distributieplatforms om de bedrijfsprestaties in belangrijke bronmarkten over de hele wereld te stimuleren. De twee hotels zullen ook worden toegevoegd aan het Pan Pacific DISCOVERY loyaliteitsprogramma, waardoor een krachtig bereik van 21 miljoen leden wereldwijd mogelijk wordt.

Uitkijkend over het panorama van de stad, is BellUSTAR TOKYO, A Pan Pacific Hotel gelegen op de bovenste 39ste tot 47ste verdieping en zal een exclusieve 97 sleutels bieden. Elke kamer biedt de zeldzame luxe van ruimte in Tokio. Op de top van de toren bevinden zich vijf ultra-luxe suites. Op de hoogste 47ste verdieping bevindt zich het grootste Penthouse, ingericht met een persoonlijke spa-behandelingsruimte voor twee personen, een keuken en een jacuzzi met een adembenemend uitzicht op de skyline. Een duplex suite met twee verdiepingen overspant de 45-46e verdieping, met een luxe woonkamer, keuken en bar. Op verzoek kan elke Penthouse gast gebruik maken van een persoonlijke 24/7 hotel butler service, evenals in-room chef-kok private dining.

De 45ste verdieping biedt een heerlijke “sky dining” ervaring, met drie verdiepingen hoge ramen van vloer tot plafond in het hoofdrestaurant. Dit zal vergezeld gaan van teppanyaki, sushi, bar en lounge aanbod. Op de hoogste 47ste verdieping bereikt luxe zijn hoogtepunt met exquise faciliteiten zoals een serene “sky spa” met uitzicht over het stadslandschap van Tokio, en een 138 m² grote privé sky lounge, gereserveerd voor gasten van de Penthouse suites.