Radisson hotel group debuteert in Ghana

Opening van Number One Oxford Street Hotel & Suites, een onderdeel van Radisson Individuals. Radisson Hotel Group kondigt haar debuut in Ghana aan met de opening van Number One Oxford Street Hotel & Suites, een onderdeel van Radisson Individuals. In samenwerking met Belfast City Management, een volledige dochteronderneming van Kwarleyz Group, is dit hotel het tweede Radisson Individuals hotel dat in de afgelopen twee weken in Afrika is geopend.

Number One Oxford Street Hotel & Suites, een onderdeel van Radisson Individuals, is gelegen aan de meest prominente straat in Accra, in de wijk Osu, op de drempel van het financiële zakendistrict van de stad en ministeries van de overheid. Het is gunstig gelegen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers, aangezien het op slechts 4 km van Kotoka Accra International Airport ligt, 200 m van het Koala Shopping Center, en in de nabijheid van alle grote lokale bezienswaardigheden van de stad, waaronder Black Star Square en Kwame Nkrumah Memorial Park and Museum.

De 108 luxe wooneenheden creëren een architectonisch wonder dat snel is uitgegroeid tot een van de meest iconische structuren in Ghana. Het buitenzwembad, het ultramoderne fitnesscentrum en de serene spa bieden de ideale activiteiten voor gasten om te ontspannen in luxe. Het terras biedt een gastvrije locatie voor middagdrankjes en lichte maaltijden, terwijl Restaurant Uno memorabele en verrukkelijke maaltijden creëert met een eigentijds à la carte menu en wijnselectie.

Als lid van Radisson Individuals zal Number One Oxford Street Hotel & Suites worden geïntegreerd in het wereldwijde platform van Radisson Hotel Group en profiteren van haar internationale bekendheid en ervaring, terwijl het ook zijn eigen unieke identiteit behoudt. Elke accommodatie in deze zorgvuldig samengestelde collectie is geselecteerd vanwege haar individuele persoonlijkheid en biedt reizigers de kans om nieuwe delen van de wereld te verkennen in accommodaties die de geest van hun locatie weerspiegelen, ondersteund door de “Yes I Can”-servicefilosofie van de groep. Het hotel zal ook deelnemen aan Radisson Rewards, het toonaangevende loyaliteitsprogramma van de Groep dat exclusieve voordelen biedt aan miljoenen gasten wereldwijd.

Met de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden als topprioriteit, implementeert Number One Oxford Street Hotel & Suites, A Member of Radisson Individuals, het Radisson Hotels Safety Protocol programma.