Recruters Emirates

 

De komende 6 weken speuren de recruiters van Emirates de wereld af en stoppen in 30 steden op zoek naar talent voor cabinepersoneel

Emirates, ‘s werelds meest wereldwijde airline zoekt getalenteerde mensen met een passie voor service om het bekroonde (award-winning) cabinepersoneelsteam te versterken. Nu het vliegverkeer sterk is teruggekeerd, zijn de recruiters van Emirates vanaf nu tot eind juni druk bezig met het ontmoeten en aannemen van kandidaten in 30 steden. In deze laatste rit reizen de Emirates recruiters van Australië naar het VK en stoppen in tientallen Europese steden, maar ook in Cairo, Algiers, Tunis en Bahrein.

Abdulaziz Al Ali, Emirates Group’s Executive Vice President voor Human Resources zei: “Er bestaat geen mooiere airline dan Emirates voor iedereen die geïnteresseerd is in een vliegcarrière. We hebben enorm veel belangstelling gekregen sinds we in november met onze wervingscampagne voor cabinepersoneel begonnen zijn.”

“Hoewel een deel van het sollicitatieproces online plaatsvindt, doen we altijd ons best om de kandidaten persoonlijk te ontmoeten, en daarom is het Talent Acquisition-team de komende 6 weken op een wervelende 30-stedentour om potentiële kandidaten te beoordelen.”

Het werkelijk wereldwijde cabinepersoneelsteam van Emirates telt 160 nationaliteiten en weerspiegelt de klantenmix en de internationale activiteiten in meer dan 130 steden op zes continenten. Alle Emirates crewleden zijn gevestigd in de dynamische en kosmopolitische stad Dubai, verblijven in een door de airline verstrekte accommodatie, ontvangen een belastingvrij salaris en nog meer voordelen. Op zaterdag 28 mei zijn de recruiters in Brussel. Hier kan enkel op uitnodiging worden deelgenomen.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen meer lezen over de functie van cabinepersoneel  bij Emirates en online solliciteren op: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew