Retro-chic Utopia op Koh Samui

De nieuwste toevoeging aan het bruisende Chaweng Beach, het onlangs geopende Avani Chaweng Samui Hotel & Beach Club brengt de glamoureuze, freewheeling geest van de jaren 1950 Palm Beach en Miami naar het poederachtige witte zand van Koh Samui. Een onconventionele schuilplaats die ongebreideld socialiseren combineert met sereniteit opwekkende bezigheden, het pand nodigt gasten uit om een duik te nemen in de bezienswaardigheden, hapjes en geluiden van het eiland terwijl ze het feestcircuit opgaan.

Slechts enkele meters verwijderd van het weelderige zijdewitte zandstrand, biedt deze retro glam plek toegang tot de beste zonsondergangen, diners, entertainment en mensen kijken op het eiland. SEEN Beach Club Samui, het partycentrum naast de deur, geeft epische zwembadfeesten met top-dj’s en entertainment van wereldklasse. Het sociale zwembad van het resort voelt aan als een hippe bar, met knusse cabana’s en een mixologiestation dat dienst doet als incheckzone voor gasten die gewoon willen doorgaan.

Va-va-rooms: Avani Chaweng, de enige strandbestemming in Samui die is geïnspireerd op het moderne midden van de vorige eeuw, voegt een Mad Men-vibe toe aan de openbare ruimten en de 80 chique kamers en suites. Met namen als Cool Pool View, Sweet Sea Breeze en Fabulous Sea View doen de kamers wat ze beloven – beeldschoon uitzicht vanaf ruime balkons, modern comfort en interieurs die je zin geven om je aan te kleden en naar een fantastische plek te gaan. Op de begane grond, nemen Funky Poolside kamers met terrassen het sociale concept mee naar het volgende niveau. In de Groovy Sea View Suite en de Double Groovy Sea View Suite vinden de pre-party’s plaats.

Party brandstof

Van zonsondergang tot zonsopgang, de hele nacht door, bieden de eetgelegenheden van Avani Chaweng een stevige maaltijd, snacks en smakelijke drankjes. Begin met een decadent ontbijt met bubbels of een gezonde lunch met mediterrane, Aziatische en Amerikaanse smaken in de SEEN Beach Club, en ga dan naar de 24-uurs Social Bar waar u ‘s avonds laat gezelschap hebt van comfort food en zomerse cocktails.

Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij AvaniFit, een dynamische 24-uurs faciliteit die fitnessliefhebbers uitdaagt met een combinatie van uithoudings- en weerstandstraining, aerobics en intervaltraining met hoge intensiteit, en persoonlijke trainers op verzoek. Andere wellness- en vrijetijdsactiviteiten omvatten SUP yoga, ijsademhaling en ijsbaden op het strand, en portretsessies met een inwonende kunstenaar om uw benijdenswaardige Avani-gloed vast te leggen.